Holbergsgatan 90

Bromma Blackeberg / Stockholm kommun
3 330 000 kr
  • 3 Rum
  • 69 kvm

Mycket läcker trea i hus från 2005 med hiss. Mycket stor balkong mot parken!

Äntligen en riktigt bra trea till salu i Brf Engelsmannen 4. Ett stenkast både från torget och skogen, belägen i ett hus från 2005 med hiss. Stor västvänd hörnbalkong med eftermiddagssol och underbar utsikt över parken nedanför. Dessutom möjlig att glasa in, vilket gör att den kan nyttjas året om. Ingen insyn och bara prunkande grönska utanför alla fönster. Vackert som en tavla. Dessutom ett helt nytt och mycket läckert kök med öppen planlösning mot vardagsrummet samt ett stort badrum med tvättmaskin samt plats för både torktumlare och badkar. Lägenheten bör upplevas på plats!


Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl tunnelbana, som mataffär och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden på Mälarens vattenbryn. Gott om mäktiga badklippor och grillplatser där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det nyöppnade och mycket populära Trädgårdscaféet.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek och teater. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Det beror nog på att det flyttar hit så mycket sköna människor nu för tiden med ovanligt bra smak och sinne för goda affärer. Blackeberg är nämligen framtiden. Välkomna redan nu!

Jag flyttade själv till området redan 2010, så ring mig gärna på mobilen om ni vill veta mer om alla tusen fördelar. Eller klicka på denna länk:

https://notarblackeberg.se/

Andreas Nilsson - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

69 kvm

Avgift:

4 332 kr

Slutbud:

3 330 000 kr (48 261 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter