Hammarby Allé 9, 4 tr

Hammarby Sjöstad / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 56 kvm
Anmäl intresse

Unik tvåa ett stenkast från Skanstull med exklusiva materialval samt terrass om ca 34 kvm

I populära Fredriksdal, bara ett par hundra meter från Skanstull finner ni denna pärla som präglas av genomgående hög standard med många unika kvalitéer. I lägenhetens kök, som ligger i öppen planlösning med vardagsrummet, har du mycket goda arbetsytor samt förvaring genom över- och underskåp. Här har man valt att lägga extra krut på tillvalen med gråa stilrena skåpluckor, bänkskiva i valnöt och stänkskydd i carraramarmor. Köket kommer med fullutrustad maskinpark från Siemens.

Genom vardagsrummet når du bostadens smultronställe - Terrassen. Med en storlek på ca 34 kvm får du plats med både stor soffgrupp och matbord för större sällskap. Med utsikt mot den arkitektritade innergården avnjuter man gärna en frukost i morgonsolen, eller varför inte bjuda över vännerna på en grillkväll?

Badrummet är verkligen något utöver det vanliga. Väggarna pryds av carraramarmor och golvet av snygga mörka stenplattor. Med takdusch, kombimaskin, golvvärme och gott om förvaring har detta badrum allt man kan tänkas behöva.

Hallen som ligger i direkt anslutning till lägenhetens badrum har mycket god förvaring i form av stora garderober med skjutdörrar, men även en walk in closet om ca 4 kvm med heltäckningsmatta som skapar en härlig hotellkänsla.

Här bor du med ett fantastiskt läge där du kan njuta av prisbelönta promenadstråk utmed kajen och Hammarby Kanal. Samtidigt är det mindre än 10 minuters promenad till Södermalm med sitt breda utbud och sin storstadspuls. Promenadstråken sträcker sig även utmed Sickla Kanal och bortåt Hammarbybacken och Sickla Sjö.

Kommunikationerna är utmärkta. Genom området går tvärbanan som sträcker sig från Sickla till Solna Station via Gullmarsplan och Liljeholmen. Som ett alternativ finns buss 74 som går genom området från Sickla Köpkvarter till Mariatorget och buss 71 som trafikerar mellan Sickla udde och Slussen. Nattetid trafikerar buss 96 området. På behagligt promenadavstånd ligger den lokala färjan M/S Lotten som kör mellan Barnängsbryggan på Södermalm, Lumabryggan i Hammarby Sjöstad och Henriksdalshamnen. Färjan M/S Emelie trafikerar även den mellan Barnängsbryggan, Luma och Henriksdalshamnen, men fortsätter sedan vidare till Nybroplan via Masthamnen och Djurgården. Inom ett par år kommer även tunnelbanenätet att byggas ut och Sjöstan får enligt plan även tunnelbanetrafik.

Servicen är mycket god och på promenadavstånd finns både Ica, Coop och Lidl samt kaféer, småbutiker, vårdcentral, systembolag och apotek. I området finns flera förskolor och grundskolor, exempelvis Vittra Lumapark och Sjöresan, Fryshuset och Sjöstadsskolan. I och omkring Hammarby Sjöstad finns dessutom flera gymnasieskolor med olika inriktningar. Här finns ett brett utbud av restauranger, för att nämna några finns här Texas Long Horn för den hungrige, sushirestaurangen Tezukuri, italienska restaurangen Pane Fresco, populära Krubb för hamburgeälskaren eller varför inte gå till Hemma hos Kaj för ett festligt restaurangbesök vid kajen.

För evenemangs- och idrottsintresserade finns Globen, Hovet och Tele2 Arena inom behagligt avstånd. Vintertid kan man åka skidor i närbelägna Hammarbybacken, med ett populärt utegym beläget vid foten, och som även sommartid ger en magnifik utsikt över hela Stockholm. På bekvämt avstånd ligger även Nackareservatet där du kan njuta av vackra omgivningar och natur året om. I reservatet finns även Söderbysjöns badplats, Hellasgården, löp- och skidspår och mountaintbikebanor.

Isak Blomster - Mäklare Hammarby Sjöstad / Johanneshov

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

56 kvm

Avgift:

3 182 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Extra kontaktperson

Ehsan Sedagati

Ehsan Sedagati

08-400 213 41 · 0709-99 79 07


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Hammarby Allé 9, 4 tr Hammarby Sjöstad

HitCounter