Råsundavägen 134

Mysig 1:a i attraktivt läge!

Kommande försäljning Solna Råsunda Solna kommun

Varmt välkomna till denna renoverade etta på 28 kvm i hjärtat av Råsunda. När ni kliver in i denna ljusa bostad möts ni av en inbjudande och rymlig hall. Från hallen kommer ni in i ett stort vardagsrum med generösa fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp i hela lägenheten. Separat sovalkov med möjlighet till loftsäng vilket skulle ge lägenheten extra utrymme för förvaring eller arbetshörna. Köket är stilrent och modernt med gråa luckor, fläktkåpa samt kakel ovan arbetsbänk. Helkaklat och stilfullt badrum med dusch. Här är det bara att flytta in!

Bostaden ligger i hjärtat av Gamla Råsunda, Solnas mest eftertraktade områden.

Tunnelbana och bussar går i nära anslutning till bostaden och på ca 10 minuters promenadavstånd nås pendeltåg och tvärbana. På Råsundavägen finns det gott om butiker, restauranger och caféer och i Gamla Filmstaden finns SF- biograf som visar de allra senaste filmerna. Föredrar man motionsträning ligger Löt- och Råstasjön på några minuters avstånd där man kan långa promenader längst vattnet eller träna på det nyöppnade utegymmet.

På promenadavstånd når ni Mall of Scandinavia som erbjuder 250 butiker och är Skandinaviens största shoppingcenter med alla tänkbara butiker och restauranger. I gallerian finner ni även Sveriges modernaste biograf Imax. Naturen finns runt knuten, Råstasjöns och Lötsjöns fina promenad- och löpvägar bildar tillsammans en motionsslinga på ca 5 km. För Er som söker större utmaning än så erbjuder Ursviks stora motionsområde bra terrängspår och under vintern skidspår.

Varmt välkommen på visning!

Pris Ej angivet
Boarea 28 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift 2 325 kr
Notarlånet i samarbete med Lånekoll
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här