Nygatan 82, 6 tr

Öster / Örebro kommun
1 920 000 kr
  • 2 Rum
  • 59 kvm

Tvåa med balkong och attraktivt läge på Öster. Låg avgift och välskött förening

Välkommen till en välplanerad tvåa med balkong och gott om ljusinsläpp från flera fönster i olika väderstreck. Bostaden ligger högt upp i huset och har härlig utsikt över Örebros takåsar. Mycket välskött förening med låga avgifter.

Väl inne i bostaden möts du av en hall med gott om utrymme för avhängning och förvaring i form av garderober samt hatthylla. Rakt fram ligger ett stort och luftigt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Det höga läget gör att bostadens alla delar är helt insynsskyddade. I anslutning till hallen ligger ett stilrent renoverat badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Vidare in i bostaden ligger kök och vardagsrum. Kök i bra storlek med gott om plats för matbord samt ett inbjudande vardagsrum med gavelläge och stort fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp i rummet. Här finns plats för både soffgrupp och middagsbord om så önskas. Från vardagsrummet nås balkongen. En stor balkong med fritt och högt läge.

Här bor du i en stabil bostadsrättsförening med närhet till det mesta såsom restauranger, nöjesliv, shopping, mataffärer, samt Behrn Arena med stort sportutbud. Även gångavstånd till vackra Stadsparken och endast ca 2.5 km till Örebro Universitet.

Perfekt lägenhet för dig som vill bo centralt med bekvämt avstånd till det mesta. Varmt välkommen på visning!

Anders Olsson - Mäklare Örebro

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

59 kvm

Avgift:

2 137 kr

Slutbud:

1 920 000 kr (32 542 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Anders Olsson

Anders Olsson

0761-80 24 09


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter