Bastuhagsvägen 4

Enskede/Stureby / Stockholm kommun
2 735 000 kr
  • 2 Rum
  • 57 kvm

Perfekt 2:a med fint originalkök, genomgående vackra golv, stor balkong och utmärkt läge!

Varmt välkommen till denna fina tvåa med genomgående planlösning och perfekt läge i Stureby. Här finner ni ett boende med stor balkong i sydvästläge mot grönområde och vackra välbevarade 50-talsdetaljer i nyreonverat skick. Hela lägenheten har genomgått en gedigen uppfräschning med vackra parketgolv och målade ytskikt. Det fina köket i originalutförande är fräscht och en riktig dröm för den som gillar snygga kök med 50-tals influenser. Genomgående fint ljusinflöde, vacker lummig vy och generösa ytor. Gott om inbyggd förvaring och ett stambytt badrum med badkar och vädringsfönster.

Här erbjuds därtill ett boende på lugn gata i trivsamma Stureby. Promenaden till T-banan tar endast ca 8 minuter. In till T-Centralen tar resan därifrån ca 15 minuter. Buss 163 finns att tillgå utanför porten och tar dig till bl.a. Älvsjö station där pendeltåg samt flertalet bussar avgår.
I närområdet finns bl.a. närlivs, pizzeria, restaurang och café. Även närhet till Hemskogen med motionsslingor och promenadstråk.

Välkommen på visning!

Jakob Nilsson - Mäklare Älvsjö

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

57 kvm

Avgift:

3 243 kr

Slutbud:

2 735 000 kr (47 982 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Jakob Nilsson

Jakob Nilsson

08-568 487 95 · 0708-99 79 33


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter