Norrsjöviksvägen 33

Lågarö / Norrtälje kommun
  • 4 Rum
  • 107 + 15 kvm

Skärgårdsidyll på fantastiska Lågarö!

Drömmer du om ett charmigt skärgårdsställe på fastlandet? Söker du ett sjönära boende med badmöjligheter, egen brygga och båtplats? Då har du hittat rätt! 

Nu finns detta mysiga 1½ plans hus ute på marknaden med en tomt om 2434 kvm, med utsikt över Norrtäljeviken. Fastigheten är belägen på Rådmansö, ca en timme från Stockholm med bilväg hela vägen till tomten. Ett boende som fungerar bra både sommar och vinter.

Fastigheten är ett lösvirkesbyggt hus med byggår 2008 med lite 1700-tals känsla. Det finns inga gipsinnerväggar och allt är målat med slam eller linoljefärger. Även avlopp, infiltration som den stora slutna WC- tanken om 6 kubik är från 2008. Nuvarande ägarna köpte fastigheten 2017 och har gjort ytterligare förbättringar. En blomträdgård är under uppbyggnad, ett staket mot grannen har satts upp och en större parkering anlades vid infarten till tomten. Bryggan som var i mycket dåligt skick ersattes med en ny och övervåningen som tidigare varit helt öppen, avdelades och inreddes med klädkammare samt ett rymligt gästrum. Även fiber drogs in och installerades i fastigheten.

Huset har hög charmfaktor och är en mysig bostad för den mindre familjen. På entréplan finns ett vardagsrum och kök i öppen planlösning, en fin glasveranda med handblåsta fönsterglas vetter mot sjön, ett sovrum samt duschrum och en mindre bastu. Från badrummet når man en stor altan under tak åt söder mot trädgården. En ganska brant trappa leder upp till övre plan som har allrum med balkong mot sjösidan samt en klädkammare och ett rymligt sovrum mot baksidan. Allrummet skulle enkelt kunna delas av för att få ett tredje sovrum. Sängarna i sovrummet är nya och lämnas kvar av säljaren.

På fastighetens tomt finns en isolerad och varmbonad friggebod som används som snickarbod idag. Denna skulle kunna göras om till en gäststuga för den som önskar.  Bredvid friggeboden ligger ett rejält förråd för ved, På andra sidan vägen nedanför tomten finner ni stigen som efter 200 meter leder till fastighetens egna brygga på den samfällda marken. Här är väldigt lugnt och en liten oas för den som gillar att ligga på bryggan med kaffekorg och en deckare eller bara ta ett morgondopp som gud skapade oss. På nocken är det djup direkt så större segelbåtar kan lägga till. Här finns även möjligheten att placera ut ytterligare gästboj. 

Norrsjövikens tomtägarförening är en liten förening med 21 fastigheter som avstyckades redan på sent 50-tal. Vägen igenom skogen kom till först på 70-talet. På Lågarö njuter man av en härlig livsstil med bad och båtliv. I Södersvik finns ett lokalt bageri och där passerar buss 631X som tar dig till Norrtälje. Från Norrtälje går bussar till Stockholm var 10:e/ 15:e minut med en dryg timmes resväg.  Kom och upplev denna skärgårdsidyll på plats. Varmt välkommen på visning!

Ida Pellikka - Mäklare Täby

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

107 kvm

BIAREA:

15 kvm

Tomtarea:

2 434 kvm

Kontakt

Ansvarig mäklare

Ida Pellikka

Ida Pellikka

0739- 62 61 58


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Michaela Holmström

Michaela Holmström

0739-62 61 13


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter