Norrsjöviksvägen 33

Lågarö / Norrtälje kommun
4 975 000 kr
  • 4 rum
  • 107 + 15 kvm
Anmäl intresse

Skärgårdsidyll på fantastiska Lågarö!

Drömmer du om ett charmigt skärgårdsställe på fastlandet? Söker du ett sjönära boende med badmöjligheter, egen brygga och båtplats? Då har du äntligen hittat rätt! 

Nu finns detta fantastiska 1½ plans huset ute på marknaden med en stor och lättskött tomt om 2434 kvm, med utsikt över Norrtäljeviken. Fastigheten är belägen på Rådmansö, ca en timme från Stockholm med bilväg hela vägen till tomten! Ett boende som fungerar perfekt till både fritid och permanentboende. Fastigheten är ett lösvirkesbyggt hus med byggår 2008. Fiber är indraget och installerat i fastigheten.

När du kliver in i bostaden möts du av en mysig och hemtrevlig oas i det öppna vardagsrummet. Här finner du braskaminen med täljsten som värmer upp hela huset under vinterhalvårets kyligaste dagar. Vardagsrummet ligger öppet mot husets glasveranda med en vy mot sjön. Här finns bra plats för en matgrupp för den som önskar att avnjuta måltiderna med sjöutsikt! Bostadens kök är platsbyggt med full maskinell utrustning. Här finns även förvaringsmöjligheter och goda arbetsytor. Intill köket finner du bostadens genomgående ljusa badrum med dusch och wc samt tvättmaskin. Intill badrummet finns även en bastu. På nedre plan finner du även bostadens första sovrum med plats för dubbelsäng samt utgång till verandan! När du kliver upp på övre plan möts du av ett allrum med balkong och panoramavy över Norrtäljeviken. På övre plan finns även en klädkammare med bra förvaringsmöjligheter samt ett stort och luftigt sovrum! Allrummet är möjligt att bygga om till ett tredje sovrum om så önskas. 

På fastighetens stora och välskötta tomt finns ett isolerad och varmbonad friggebod som används som snickarbod idag. Denna skulle kunna göras om till en gäststuga för den som önskar.  Bredvid friggeboden ligger ett rejält förråd för ved. På tomten finns även en parkeringsplats som rymmer flertalet bilar. För den som älskar att plantera och allt som har med trädgård att göra finns en blomträdgård som är under uppbyggnad. (En del växter tar säljaren med sig.)

Precis nedanför tomten finner ni stigen som leder till fastighetens egna brygga på den samfällda marken. Den gamla bryggan som var i dåligt skick byttes ut mot en rejäl stenkista 2018. På nocken är det djup direkt så större segelbåtar kan lägga till om så önskas. Här finns även möjligheten att placera ut ytterligare gästboj. 

Norrsjövikens tomtägarförening är en liten förening med 24 fastigheter som avstyckades redan på sent 50-tal. Vägen igenom skogen kom till först på 70-talet.

På Lågarö njuter man av en härlig livsstil med bad och båtliv. I närområdet finns ett lokalt bageri, både skola samt förskola för de yngre barnen. Buss 631X passerar i närområdet som tar dig till Norrtälje. Från Norrtälje går bussar till Stockholm var 10:e/15:e minut med en dryg timmes resväg. 

Kom och upplev denna skärgårdsidyll på plats. Varmt välkomna på visning!

Ida Pellikka - Mäklare Täby

Storlek:

4 rum

Boarea:

107 kvm

Biarea:

15 kvm

Visning:

Onsdag 17/7Söndag 21/7 Kl. 13:00-14:00

Tomtarea:

2 434 kvm

Pris:

(46 495 kr/kvm) 4 975 000 kr

(Inkl. Biarea 40 779 kr/kvm)

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

  • Onsdag 17/7Spara i kalender

    Förhandsvisning! Vänligen kontakta mäklaren för visningstid.

  • Söndag 21/7 Kl. 13:00-14:00Spara i kalender

    Öppen visning - varmt välkomna!

Ansvarig mäklare

Ida Pellikka

Ida Pellikka

0739- 62 61 58


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Norrsjöviksvägen 33, Lågarö.

HitCounter