Ripvägen 8

Ripvägen 8

Värmdö Strömma / Värmdö kommun
2 690 000 kr
  • 2 rum
  • 42 kvm
Anmäl intresse

Nyproducerat Brf-studiohus med villakänsla! Låg avgift!

En härlig kombination av ett Brf-hus och en lägenhet, belägen vid Strömma kanal finner ni denna påkostade bostad med uteplats och vacker fasad i lärkträ. Med en väl genomtänkt planlösning och sina stora fönsterpartier får man ett överflödande ljusinsläpp. Här upplever man det avslappnade läget från skärgården med naturen utanför dörren och det korta avståndet till innerstaden, på endast 30 minuter når man Slussen.

Huset är beläget ett stenkast från busshållplats och båtklubb. På kort avstånd finner man föreningens sjötomt med bastu och brygga. Föreningen innehar även ett förråd med plats för cyklar och trädgårdsredskap.

Entréplan utmärker sig med ljusa och sociala ytor, öppen planlösning mellan kök och matplats/Allrum. Köket är väl påkostat med en vacker bänkskiva i kalksten från det Italiensk tänkande företaget Aran. Huset består även utav ett komplett badrum med dusch, toalett, tvättställ, handdukstork och tvättmaskin. Tar man trappan upp till övervåningen befinner man sig i vardagsrummet med gott om plats för soffa och bord. Stora glasdörrar som släpper in rikligt med ljus.
Sovrummet är generöst med plats för en dubbelsäng samt erbjuder goda förvaringsmöjligheter med garderob i nisch. Här har man via det stora fönster-partiet, en vacker utsikt över omgivningen. Bostaden är även utrustad med ett trådlöst ljudsystem från Sonos som fyller hemmet med högklassigt ljud.

Varmt välkomna på visning!

Madeleine Almkvist - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

42 kvm

Avgift:

2 321 kr

Visning:

Söndag 25/8 Kl. 14:00-14:45

Pris:

(64 048 kr/kvm) 2 690 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Ansvarig mäklare

Madeleine Almkvist

Madeleine Almkvist

0708-99 79 31


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Ripvägen 8, Värmdö Strömma.

HitCounter