Folkskolegatan 5, 3 tr

Södermalm / Hornstull / Stockholm kommun
2 810 000 kr
  • 1 Rum
  • 33 kvm

Välplanerad och charmig etta (möjlig minitvåa) i populära Hornstull!

Välkommen till denna ytterst välplanerade och fina etta (möjlig tvåa) i hjärtat av Hornstull. Lägenheten är väldisponerad med ett ljust rum med plats för dubbelsäng, stilfullt kök med matplats, möblerbar hall samt ett helkaklat badrum med dusch. Tidstypiska attribut så som generös takhöjd, speglade dörrar, djupa fönsternischer och vackert trägolv ger lägenheten sin charmiga karaktär. Välskött och omtyckt förening som dessutom äger sin mark. Ett stenkast från porten hittar du Långholmen och Reimersholme med sin grönskande natur och möjlighet till bad under sommarhalvåret.

Här bor du lugnt och skönt i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden. Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron och i kvarteret finns bl.a. bageri, närbutik, skomakare, barer och caféer. I Hornstulls Galleria hittar du allt vad du kan tänkas behöva såsom kläd, inredning och skobutiker samt systembolag och mycket mer.

Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten och här kan du finna Södermalms Båtklubb eller varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla dig runt i natursköna områden, ta ett pass i utegymmet som ligger ett stenkast från porten i Pålsundsparken. På Reimersholme, Långholmen, i Tantolunden och längst Årstaviken ges tillfälle till bad, natursköna motionsrundor och andra trevliga nöjen så som vinter- och sommarmarknader.

Området har goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt T-banans röda linje som tar dig in till Stockholms city på några minuter. Från Hornstull kan du även ta flygbussen som på cirka fyrtiofem minuter tar dig till Arlanda Flygplats.

Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna.

Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

33 kvm

Avgift:

2 382 kr

Slutbud:

2 810 000 kr (85 152 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter