Holbergsgatan 48

Bromma Blackeberg / Stockholm kommun
2 515 000 kr
  • 2 Rum
  • 54 kvm

Mycket fin och charmig tvåa i populära Brf Blå Gården. Perfekt läge uppe på toppen av hela området och fin utsikt över föreningens innergård. Dessutom en södervänd balkong med sol hela dagarna. Massor av snygga detaljer från byggnadsåret och det vackra originalköket är lyckligtvis bevarat. Snedställda överskåp med skjutluckor, praktiskt kallskafferi och bakbord bl.a. Dessutom ett rymligt sovrum med burspråk mot innergården, helkaklat badrum från 2006 och gott om förvaring i inbyggda garderober. Genomgående fina ytskikt. Förening med mycket god ekonomi och låga avgifter!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl tunnelbana, som mataffär och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden på Mälarens vattenbryn. Gott om mäktiga badklippor och grillplatser där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det nyöppnade och mycket populära Trädgårdscaféet.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek och teater. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Det beror nog på att det flyttar hit så mycket sköna människor nu för tiden med ovanligt bra smak och sinne för goda affärer. Blackeberg är nämligen framtiden. Välkomna redan nu!

Jag flyttade själv till området redan 2010, så ring mig gärna på mobilen om ni vill veta mer om alla tusen fördelar. Eller klicka på denna länk:

https://notarblackeberg.se/

Andreas Nilsson - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

54 kvm

Avgift:

2 568 kr

Slutbud:

2 515 000 kr (46 574 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter