Bygatan 27, 2tr

Solna Huvudsta / Solna kommun
Kommande bostad
  • 3 Rum
  • 88 kvm
Anmäl intresse

Modern och ljus trea om hela 88 kvm med balkong!

Snart kommer ni få möjligheten att förvärva denna mycket fina och påkostade bostad belägen i ett toppenläge! Välplanerad och mycket luftig bostad som har totalrenoverats under de senaste åren, med balkong samt moderna och mycket påkostade materialval. Bostaden håller en hög standard och har allt den medvetna köparen kan önska sig. Redan när man kommer in i hallen genom den nya säkerhetsdörren känner man av den ljusa och härliga känslan som återfinns i hela bostaden. Bostaden bjuder på ett luftigt och lättmöblerat vardagsrum som ger en mycket trevlig atmosfär och ett härligt ljusinsläpp. Här har ni gott om plats för stor soffgrupp framför mediabänken samt ett middagsbord för trevliga bjudningar. Från vardagsrummet når ni bostadens rymliga balkong med grönskande utsikt mot gården. Stilfullt och stort kök med matplats, bänkskiva i granit och komplett maskinell utrustning bestående utav bl. a inbyggd ugn och mikro, kyl/frys och diskmaskin i rostfritt samt induktionshäll med inbyggd köksfläkt. Bostaden bjuder även på en stilren och praktisk gäst-WC samt ett modernt och stambytt badrum med bekvämligheter så som golvvärme, badkar och handdukstork. Rymliga och ljusa sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Nydragen el i hela lägenheten med automatsäkringscentral. Lägenheten präglas av härliga fönsterpartier i två väderstreck som låter ljuset flöda in och skapar en ljus och trevlig känsla. Här är det bara att flytta in och njuta av en mycket trevlig lägenhet med genomtänkta materialval av hög standard samt ett trevligt och insynsskyddat läge.

2016 renoverades bostadens ytskikt.
2017 renoverades köket, då byttes även alla innerdörrar samt elcentral och elledningar.

Bostadsrättsföreningen Bygatan är en mycket välskött förening med stabil ekonomi. Bredband och kabel-TV ingår i avgiften. Man har under tidigare år utfört många stora renoveringar och alla husen är i mycket bra skick. Brf Bygatan bildades år 1999 och består av sex huskroppar med totalt 375 stycken lägenheter.

På Bygatan i Huvudsta bor man med närhet till det mesta. Några hundra meter från bostaden ligger Huvudsta Centrum. Här finns matbutik, gym, apotek, vårdcentral och övrig service samt Huvudsta tunnelbanestation. Direkt närhet till förskolor och skolor. För dig som har barn är läget optimalt då det finns både fotbollsplan, pulkabacka, stor lekpark och fint skogsparti utanför huset.

Härlig miljö med kort promenadavstånd till Huvudstafältet med stora härliga gräsytor och trevliga promenadstråk, Huvudsta gård med populära 4H-gården Agustendal samt Huvudsta Slottsområde. Endast ca 10 minuters gångavstånd till det omtyckta bassängbadet Huvudstabadet samt Huvudsta strand, Solnas nya strandbad med sandstrand, picknickytor, badbryggor och utomhusdusch som är mycket populärt under den varmare årstiden. Vid populära Pampas Marina finns en båtklubb med en mycket omtyckt och trevlig restaurang samt vackra promenadstråk med natursköna omgivningar in till Kungsholmen.

Gångavstånd till Solna Centrum som erbjuder fantastisk shopping med över 100 butiker.

Mellan husen finns flera gröna och fina innergårdar med flera gräsmattor att sola på, rabatter, träd och en gungställning. Invid fastigheten finns gungor, fontän, boulebana och den stora Byparken som är en fin lekplats med ny stor riddarborg, gungor, bollplank och små trähus för barnen.

Endast någon minuts promenad från bostaden finns utmärkta kommunikationer såsom T-bana som tar er till Stockholm city på endast 8 min samt flertalet bussförbindelser. Du cyklar in till Kungsholmen och Vasastan på ca 10 min. För den bilburne är det smidigt att ta sig ut till de stora motorvägarna E4, E18 samt E 20.

Farzad Nourozian - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

88 kvm

Avgift:

4 235 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Farzad Nourozian

Farzad Nourozian

0708-99 79 20


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Bygatan 27, 2tr Solna Huvudsta

HitCounter