Midskeppsgatan 16, 3 tr

Hammarby Sjöstad / Stockholm kommun
2 700 000 kr
  • 1 Rum
  • 27 kvm

Etta i fantastiskt skick med stor inglasad balkong och låg avgift

Den höga och moderna standarden i kombination med stora fönsterpartier och väl tilltagen takhöjd gör denna etta perfekt. Lägenheten har genomgående smart planlösning för att underlätta en modern livsstil. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till ett rikt socialt liv och dessutom flexibla möbleringsmöjligheter. Stort badrum med dusch och tvättpelare samt gott med förvaring. Bostaden präglas av den stora inglasade balkongen som erbjuder en fantastisk utsikt. Helt enkelt välplanerade och välutnyttjade kvadratmetrar nära både kommunikationer och närbutiker.

Kommunikationerna är utmärkta. Genom området går tvärbanan som sträcker sig från Sickla udde till Solna Station via Gullmarsplan och Liljeholmen. Hösten 2017 byggdes tvärbanan ihop med Saltsjöbanan. Som ett alternativ finns buss 74 som går genom området från Sickla Köpkvarter till Mariatorget och buss 71 som trafikerar mellan Sickla udde och Slussen. Nattetid trafikerar buss 96 området.

På behagligt promenadavstånd ligger den lokala färjan M/S Lotten som kör mellan Barnängsbryggan på Södermalm, Lumabryggan i Hammarby Sjöstad och Henriksdalshamnen. Färjan M/S Emelie trafikerar även den mellan Barnängsbryggan, Luma och Henriksdalshamnen, men fortsätter sedan vidare till Nybroplan via Masthamnen och Djurgården. Inom ett par år kommer även tunnelbanenätet att byggas ut och Sjöstan får enligt plan även tunnelbanetrafik.

Servicen är mycket god och på promenadavstånd finns både Ica, Coop och Lidl samt kaféer, småbutiker, vårdcentral, systembolag, bibliotek och apotek. I området finns flera förskolor och grundskolor, exempelvis Vittra Lumapark, Sjöresan, Fryshuset och Sjöstadsskolan. I och omkring Hammarby Sjöstad finns dessutom flera gymnasieskolor med olika inriktningar. Här finns ett brett utbud av restauranger, för att nämna några finns här Texas Long Horn för den hungrige, sushirestaurangen Tezukuri eller kedjan Krubb eller varför inte gå till nya Carnegie bryggeriet och Restaurang Göteborg för ett festligt besök.

För evenemangs- och idrottsintresserade finns Globen, Hovet och Tele2 Arena inom behagligt avstånd. Vintertid kan man åka skidor i närbelägna Hammarbybacken, med ett populärt utegym beläget vid foten, och som även sommartid ger en magnifik utsikt över hela Stockholm. I området finns flera gym och träningsanläggningar. (SATS, Nordic Wellness och Puls & Träning)
På bekvämt avstånd ligger även Nackareservatet där du kan njuta av vackra omgivningar och natur året om. I reservatet finns även Söderbysjöns badplats, Hellasgården, löp- och skidspår och mountaintbikebanor.

Varmt välkommen på visning.

Hanna Parwén - Mäklare Hammarby Sjöstad / Johanneshov

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

27 kvm

Avgift:

1 312 kr

Slutbud:

2 700 000 kr (100 000 kr/kvm)

Kontakt

Extra kontaktperson

Ehsan Sedagati

Ehsan Sedagati

08-400 213 41 · 0709-99 79 07


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter