Slipgatan 14, 3 tr

Södermalm / Hornstull / Stockholm kommun
2 925 000 kr
  • 1 Rum
  • 34 kvm

Välplanerad och fin etta med balkong på lugna Slipgatan i hjärtat av Hornstull!

Välkommen till denna välplanerade och trevliga etta (möjlig tvåa) med balkong i populära kvarter. Bostaden är väldisponerad med en inbjudande hall med flertalet garderober, ett stilfullt kök med matplats, rymligt rum med utgång till den möblerbara balkongen samt ett helkaklat badrum med badkar. Lägenheten är genomgående ljus med stora fönsterpartier som ger en härlig känsla av rymd. Välskött förening som äger sin mark och som dessutom har bekvämligheter för sina boende så som takterrass och hobbyrum.

Här bor du lugnt och skönt i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden. Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron och i kvarteret finns bl.a. bageri, närbutik, skomakare, barer och caféer. I Hornstulls Galleria hittar du allt vad du kan tänkas behöva såsom kläd-, inredningsbutiker samt systembolag och mycket mer. Andra pärlor i området som inte bör missas är Restaurang Tjoget, Lasse i parken, Vurma, Debaser, Bistro Barbro, Långholmens Brokafé och kvartersbion Bio Rio. Området har goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt T-banans röda linje som tar dig in till Stockholms city på några minuter.

Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten och här kan du finna Södermalms Båtklubb eller varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla dig runt i natursköna områden eller ta ett pass i utegymmet som ligger ett stenkast från porten i Pålsundsparken. På Reimersholme, Långholmen, i Tantolunden och längst Årstaviken ges tillfälle till bad, natursköna motionsrundor och andra trevliga nöjen så som vinter- och sommarmarknader. Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna.

Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

34 kvm

Avgift:

2 008 kr

Slutbud:

2 925 000 kr (86 029 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter