Vintervägen 19, 4 tr

Solna Gamla Råsunda / Solna kommun
4 000 000 kr
  • 2 Rum
  • 53 kvm

Superfin sekelskiftestvåa i Gamla Råsunda, öppen planlösning och balkong med eftermiddags/kvällssol!

Välkommen till denna superfina tvårummare i en av Råsundas fina fastigheter från 1912. Denna ljusa och tilltalade sekelskiftestvåa bjuder på genomgående planlösning och solig balkong i väster/sydvästläge som gör att du kan njuta av eftermiddags-/kvällssolen samtidigt som man blickar ut över en av Råsundas mest attraktiva innergårdar. Ett fantastiskt hem för dig som söker en tvårummare utöver det vanliga.

Bostaden bjuder på öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där också utgången till balkongen ligger och förlänger sällskapsytan ytterligare. Här kan man laga mat och umgås samtidigt. Den rymliga ytan ger plats för rejält matbord för flera. Köket är smakfullt utformat med bänkskiva i gjuten betong och diskho nedanför fönstret där man kan drömma sig bort ut över de fina grannfasaderna och hustaken samtidigt som man sköter vardagssysslorna. Diskmaskin finns också. Rymligt badrum med tvättmaskin och stort sovrum med två stora fönsterpartier och platsbyggda garderober med god förvaring.

Några av härligheter som bostaden erbjuder är originaldetaljer med generös takhöjd, mörkbetsade furugolv, serveringsskåp i kök, spegeldörrar och stora fina fönsterpartier och djupa fönsternischer. Allt är i fint skick, bara att flytta in!

Solna Oxeln 5 är en välskött förening där många av de större renoveringarna har genomförts. Bostadsrättföreningen genomförde hösten 2003 ett omfattande stambyte. Då byttes samtliga avloppsstammar samt elstigarna och 2007 renoverades tvättstugan. (Via föreningens andra port från Råsundavägen 123 kan man ta hissen upp och gå via vinden över till Vintervägen 19.)

Här bor du precis intill Sol- och Slottsparkens grönskande oas mitt i Gamla Råsunda. Här kan du gå genom parken och handla färska godsaker i ett av Råsundas bagerier. Precis intill parken ligger Stråket med flera småbutiker, restauranger och ICA-butik. Förbi Råsundas villor och vackra promenadstråk nås Råsta- och Lötsjön på bara några minuter. Att strosa omkring i området inger en speciell känsla som är svår att sätta fingret på men som gör intryck på alla. Här finns allt man behöver och lite till. Flera livsmedelsbutiker, restauranger, caféer samt flera butiker med varierande utbud.
På gångavstånd från lägenheten når man Arenastaden med Friends Arena och Mall of Scandinavia som är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga. En kort promenad bort ligger även Gamla Filmstaden med flera mysiga restauranger och SF-biograf som visar de senaste filmerna.

Läget invid Råsundavägen innebär utmärkta kommunikationer! Precis i närheten passerar flertalet busslinjer, bl.a. buss mot Solna centrum och 515 som går mellan Odenplan och Sundbyberg. Tunnelbana vid Näckrosen och Solna C (blå linje) nås på ca 7 minuters promenad. Pendeltåg (Solna Station samt Sundbybergs Station) ca 10 minuter ifrån bostaden och endast en station till Odenplan. I Solna C passerar även tvärbanan mellan Alvik och Solna station.

Madeleine Almkvist - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

53 kvm

Avgift:

2 205 kr

Slutbud:

4 000 000 kr (75 472 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Madeleine Almkvist

Madeleine Almkvist

0708-99 79 31


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter