Ursviksvägen 16

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
3 100 000 kr
  • 2 rum
  • 61.5 kvm

Stor 2:a med balkong och mycket låg avgift i Centrala Sundbyberg!

- SE BOSTADSFILMEN! Klicka på ”läs mer hos mäklaren” –

***Föranmälan till visning för mer info!***

Varmt välkomna till denna stora och bedårande 2:a om 61,5 kvm med en gudomlig balkong som bara får dig att vilja flytta in!
Det stilmedvetna köket har en arbetsvänlig utformning som gör matlagningen till ett rent nöje! Köksinredningen bjuder på praktisk förvaring och all modern köksutrustning som kan önskas i form av mikro, ugn, diskmaskin samt kyl/frys. Öppet och luftigt vardagsrum med stort ljusinsläpp och gott om plats för familj och vänner att umgås, härifrån nås även lägenhetens charmiga balkong mot den grönskande och trevliga innergården!

Stabil HSB-föreningen med väldigt god ekonomi!

Här bor ni med bästa läge i centrala Sundbyberg med närhet till butiker, restauranger och utmärkta kommunikationer med pendeltåg och T-bana som tar dig in till city på knappa 8 min respektive 12 min. I närheten passerar flera busslinjer, bl.a. buss 515 som tar dig till Odenplan på ca 15 minuter samt tvärbanan som knyter ihop Alvik med Sundbyberg och vidare till Solna. Det är en kort promenad till ett Lötsjön-Golfängarnas naturreservat med de fina sjöarna Lötsjön och Råsundasjön, träningsstråk och utegym.

Missa inte denna lägenhet!
Varmt välkommen på visning

Shervin Hashemi - Mäklare Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

61.5 kvm

Avgift:

2 217 kr

Slutbud:

3 100 000 kr (50 407 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter