Solna Strandväg 133

Solna strand / Solna kommun
Kommande bostad
  • 3 rum
  • kvm
Anmäl intresse

Välkommen till M/S Disa 2 - en bobåt med tillhörande bryggplats!

Här erbjuds nu ett unikt boende/fritidsboende på bobåt med tillhörande bryggplats - vackert och centralt beläget vid Bällstaviken vid Solna Strand. Från bryggplatsen är det bara några minuters promenad till tunnelbana vid Solna Strand (tidigare Vreten) samt tunnelbana och pendeltåg vid Sundbybergs Centrum. Solna Strand ligger mitt emellan Huvudsta och Sundbybergs Centrum. Restauranger och närbutik i närområdet och promenadavstånd ner till Sundbyberg centrums stora utbud av både affärer, restauranger och caféer.

På M/S Disa 2 finner du ett fantastiskt boende som kan nyttjas året runt. Till skeppet hör en bryggplats genom Solna Skeppförening. Vid Solna Strand finns bryggföreningar som har avtal för bryggplats med Solna kommun. Bryggplatserna finns med i detaljplan för området. En årlig avgift för bryggplatsen betalas till bryggföreningen om 1550 kr/månad.

Ljus och charmig med genomgående vita väggar och tak. Väl underhållen (varv juni 2019). Bobåten disponeras i ett plan samt ett exteriört däck. För- och akterdäck är möblerbara med plats för både utemöblemang, parasol, grill och solstolar. Här fås sol under hela dagen och kvällen. Trappan leder er ner till allrummet. Detta rum är inrett som ett sovrum med en platsbyggd sovplats samt smarta förvaringslösningar både under sovplatsen samt på väggen mittemot. Här erbjuds även plats för favoritfåtöljen och en mysig läshörna. Innanför detta rum ligger sovrummet som är inrett med platsbyggd dubbelsäng. Smarta avställningsytor både vid huvudgavel och vid sidan om sängen. Innanför allrummet, åt motsatt håll från sovrummet, ligger köket. Här finns diskbänk och handfat, spis med två plattor, inbyggd ugn i rostfritt samt kylskåp. Bra med förvaring i över- och underskåp i trä. Här ligger även badrummet. Här finns idag en toalett men för den som önskar en smidig och bekväm lösning rekommenderas installation av en förbränningstoalett. Trivsamt vardagsrum som erbjuder plats för soffa och soffbord. I rummet är en braskamin installerad som skapar en extra mysfaktor i rummet. Flera fönster och stor skylight (takfönster) släpper in gott om ljus och platsbyggda avställningsytor i trä skapar fina detaljer i rummet. Här finns även platsbyggt skrivbord samt förvaring i båda skåp och lådor längst med ena väggen. Här återfinns det fina träet som skapar en vacker kontrast mot den övriga vita inredningen. Allt trä ombord är i massiv teak.

ÖVRIG INFORMATION:
* Uppvärmning: luftvärmepump, direktvärme samt kamin. Avlopp/vatten: Tank 2,5 kubikmeter (fylls fr. bryggan / kan kopplas permanent).
*Nyinstallerad varmvattenberedare under vardagsrumsgolvet (80 l)
* Det är inte tillåtet att vara mantalsskriven på denna typ av bobåt
* Bolån är inte aktuellt för denna typ av objekt
* Längd skrov ca 16,5 m /18,7 m inkl peke. Bredd ca 4,8 m, djup ca 1,8 m, vikt ca 55 ton.
* Material Ferrocement i skrov och däck samt en tum (2,5 cm) tjockt massivt nåtat teak däck.

Välkommen att uppleva denna unika bostad med dess fantastiska närmiljö!

Michaela Holmström - Mäklare Täby

Storlek:

3 rum

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Ansvarig mäklare

Michaela Holmström

Michaela Holmström

0739-62 61 13


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Ulrika Detlofsson

Ulrika Detlofsson

0739-62 61 14


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Solna Strandväg 133, Solna strand.

HitCounter