Bättringsvägen 6

Vällingby Råcksta / Stockholm kommun
1 875 000 kr
  • 2 Rum
  • 67.5 kvm

Hörnläge med stor inglasad och möblerbar balkong som bör upplevas!

Med ett trevligt hörnläge finner vi denna ljusa och välplanerade tvåa. Stor inglasad och möblerbar balkong med vy över området. Bostaden erbjuder fina materialval och trivsam atmosfär. Entré genom stort trapphus som erbjuder såväl hiss som trappa till lägenheten. Öppen och tilltalande planlösning med mycket rymd och ljusinsläpp samt härliga ytor för socialt umgänge med nära och kära. Genomgående ekparkett, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till inglasad och stora möbler balkong. Ljust och rymligt sovrum. Stort och fräscht helkaklat badrum och med tvättdel. Rymlig klädkammare med goda förvaringsmöjligheter.

Brf Vårdträdet är mycket omtyckt och populär. Välskött bostadsrättsförening med stabil ekonomi samt välskötta fastigheter. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd. Föreningen har även cykel- och barnvagnsrum. Här bor ni både centralt och nära fina grönområden.

Bättringsvägen 6 är beläget i ett lugnt och härligt område, med gångavstånd till Vällingby Centrum och dess rikliga utbud, med bra shopping i ett flertal butiker, biograf, caféer, restauranger och isbana på vintern. Närhet till flera bad vid Mälaren, vackra omgivningar och promenadstråk. Förskola finns nära och grundskola på cykelavstånd. Utmärkta kommunikationer med flertal busslinjer och tunnelbana från Vällingby Centrum. För den som önskar finns det gott om idrottsplatser i närområdet samt de populära Nälsta- och Vällingbybaden. I de vackra och naturnära omgivningarna finns löparslingor och vackra promenadstråk b.l.a längs Mälarens strand och i Judarn.

Bostaden bör upplevas!

Joana Demir - Mäklare Vällingby / Hässelby / Nälsta

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

67.5 kvm

Avgift:

5 242 kr

Slutbud:

1 875 000 kr (27 778 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Joana Demir

Joana Demir

08-400 22 440 · 0768-99 07 44


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter