Kaserngården 16

Norr / Örebro kommun
1 995 000 kr
  • 3 rum
  • 90 kvm

Stor trea med inglasad balkong och grön utsikt i förening med god ekonomi

Välkommen till en utmärkt lägenhet i parkliknande kvarter och med utsikt över I3 området med dess gamla, vackra byggnader. År 1912-2000 fanns regementet I3 på Kaserngården. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till Hjälmaren och Oset, samt bekvämt promenad- och cykelavstånd till city.

Lägenheten upplevs stor och luftig tack vare ett genomgångsflöde mellan hall, kök och vardagsrum. Lägenheten är i grunden en fyra, man valde från början att ta bort ett sovrum för att få ett större vardagsrum samt att flytta en vägg som gjorde det lilla sovrummet större.

Hallen tar dig förbi två stora sovrum, badrum/tvätt och gästtoalett för att sedan öppna sig till ett stort vardagsrum med många fönster och utgång till en inglasad balkong i sydväst-läge. Köket är ombonat med en varm cappuccino kulör på köksluckor och en ljusmönstrad tapet. Badrummet är helkaklat, har duschväggar i glas samt tvättmaskin och torktumlare. Båda sovrummen har ljusa fina tapeter, det ena har en hel garderobsvägg och från hallen är det ingång till klädkammaren.

Välskött lägenhet och förening med god ekonomi, månadsavgiften har varit oförändrad i åtta år. Tv, bredband och fast telefoni ingår i månadsavgiften. Gemensam tvättstuga finns på entréplan och lägenhetsförråd på vindsplan.

Välkommen hem,

Ida Källmyr - Mäklare Örebro

Storlek:

3 rum

Boarea:

90 kvm

Avgift:

6 107 kr

Slutbud:

1 995 000 kr (22 167 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Ida Källmyr

Ida Källmyr

019- 609 07 00 · 0761-80 24 03


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter