Tumultgränd 214

Vällingby Kälvesta / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 8 rum
  • 194 kvm
Anmäl intresse

Slipad diamant med villakänsla. Något utöver det vanliga som bör upplevas!

Välkommen till denna bländande och slipade diamant med villakänsla. På populär adress finner vi detta nybyggda radhus med skyddat och fantastiskt fritt och härligt läge. Mycket optimal och trevlig planlösning. Huset präglas av ljus och rymd och ståtlig karaktär. Potential för alternativa planlösningar om flera sovrum önskas samt även förvaringsutrymme. Mycket goda ytor för socialt umgänge med nära och kära. Fyra till sex sovrum. Två läckra och stilrena badrum samt separat wc och även tvättstuga. Läckert slipat betonggolv på hela entréplan med vattenburen golvvärme och målade väggar samt Kährs trestav ekparkett i övriga rum. Plan och lättskött tomt som erbjuder både trädäckad altan och gräsytor. Friköpt tomt med egen uppfart med plats för flera bilar.

Ett toppläge i området med promenadavstånd till Hemköp och flera förskolor samt skolor bl.a. Spånga gymnasium som räknas som en av västra Stockholms mest populära gymnasieskolor ligger i närområdet. Närhet till busshållplats som tar er både till Vällingby och Spånga på kort tid. Vid Spånga Torg hittar ni både delikatessbutiker såsom Åsas Fisk och Dennis Kött samt Spånga Konditori med årets bagare 2015 Gabriel Di Grado. Från Spånga Torg går det en rad busslinjer samt pendeltåg med vilken ni kan ta er in till den nyöppnade stationen vid Odenplan på tio minuter.

Det moderna Vällingby Centrum med bra shopping, biograf och ett flertal butiker, caféer och restauranger ligger en kort busstur bort från huset och härifrån tar ni er med tunnelbanans gröna linje in till city. För barnen finns det gott om lekparker och idrottsplatser i närområdet samt de trevliga Nälsta- och Vällingbybaden och Mälaren med dess vackra omgivningar och fina promenadstråk.

Ett radhus som är något utöver det vanliga med ett underhållsfritt och fastighetsskattebefriat boende med extremt låga driftkostnader. Ett hus för stora familjen att trivas i likaväl inne som i trädgården som bör upplevas!

Joana Demir - Mäklare Vällingby / Hässelby / Nälsta

Storlek:

8 rum

Boarea:

194 kvm

Tomtarea:

266 kvm

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Ansvarig mäklare

Joana Demir

Joana Demir

08-400 22 440 · 0768-99 07 44


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Film & Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Tumultgränd 214, Vällingby Kälvesta.

HitCounter