Rindögatan 10, 4tr

Gärdet / Östermalm / Stockholm kommun
5 900 000 kr
  • 3 Rum
  • 66 kvm

Drömlägenhet om 3 rok med två balkonger, fungerande öppen spis och vacker fiskbensparkett

TVÅ BALKONGER | SÖDERLÄGE | STAMBYTE GENOMFÖRT | FUNGERANDE ÖPPEN SPIS | TREFAS-EL ÄR INDRAGET | BREDBAND INGÅR |

Varmt välkommen till denna härliga trea om 66 m² med genomgående ljusa väggar och bevarad fiskbensparkett. Här erbjuds två välplanerade sovrum, ett luftigt och smakfullt kök med full maskinell utrustning samt ett vardagsrum med fungerande öppen spis. Lägenheten är belägen på våning 4 av 6 och har två rymliga balkonger i olika väderstreck. Den ena balkongen nås via lägenhetens mindre sovrum och vetter mot den lummiga bakgården. Lägenhetens andra balkong kommer vi till via vardagsrummet och här får vi möjligheten att njuta av den fantastiska solnedgången över Lill-Jansskogen. Badrummet är helkaklat och har genomgått ett stambyte. Här finns både duschhörna och tvättmaskin. I hallen finns gott om förvaring samt ett vackert stengolv i original. I månadsavgiften om 3 302 kr ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband (100/100 Mb/sek) via Stockholms stadsnät. Hiss finns i huset och nuvarande ägare disponerar ett rymligt vindsförråd. Detta är lägenheten för den kräsne, som älskar Gärdet!

Bostadsrättsföreningen Tian är en äkta förening som äger marken. Ekonomin är god, med en belåning om endast 4 041 kr / m². Föreningen består av 27 bostadsrätter och 3 lokaler med hyresrätt. Trefas-el finns indraget i huset. Föreningen har 6 garageplatser, varav ett garage är dubbelgarage och avgiften är 1 500 kr/mån. Det är för närvarande 2 personer i kö (kontrollerat 2020-01-10). Gemensamma utrymmen finns i form av cykelförråd, källarförråd, vindsförråd och tvättstuga. Barnvagnar får ställas i korridoren utanför tvättstugan. Föreningen har även en stor och möblerad takterrass i söderläge och med en vacker utsikt över hela Stockholm.

Rindögatan är en av Gärdets mysigaste gator med vackra funkishus bland lummiga ytor med grönska och höga träd. Ändå är området levande och mycket restauranger och små butiker har poppat upp här. Pizza, sushi, ICA, thai-restaurang och café med brunch och frukost finns runt knuten. Du hittar även en riktig pärla i form av en fin inredningsbutik några hus bort. Nära till T-bana Gärdet (fem minuter med t-bana till T-centralen) och buss 54 som går rakt ned genom Östermalm och City. På baksidan av huset går Nationalstadsparken där de vilda djuren passerar. På ca 7 minuters gång genom Tessinparken når du Karlaplan och shoppingcentret Fältöversten och på samma tid tar du dig ut på Gärdet för en uppfriskande löptur. Vill du promenera ned till Stureplan tar det dig ca 15-20 minuter.


Varmt välkommen på visning!

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

66 kvm

Avgift:

3 302 kr

Slutbud:

5 900 000 kr (89 394 kr/kvm)

Kontakt

Bilder

Planritning

HitCounter