Smedvägen 36

Botkyrka Tullinge / Botkyrka kommun
4 400 000 kr
  • 6 rum
  • 130 + 30 kvm

På Smedvägen 36 i Tullinge skog bor du i en välskött fastighet på en barnvänlig och stor grönskande tomt i ett lugnt område! Med hela fem sovrum så finns det gott om plats för hela familjen.
Huset är väl omhändertaget och optimalt planerat för att nyttja ytan så effektivt som möjligt. Underhållet har skett löpande som bland annat innefattas av:
Dränering, byte av vissa fönster, isolerat vinden, nytt tak, duschrum på nedre plan och installation av luft-luft värme pump.
Ytskikt såsom väggar och golv har löpande underhållits/bytts ut för en lång livslängd och en fräsch framtoning!

Tomten är soldränkt och lättskött, här kan barnen leka fritt och man kan grilla och ha middagar ostört i sin alldeles egna oas. Nere vid lekstugan står en ståtlig ek som tillsammans med de små bergsknallarna förhöjer tomtens mysfaktor. Fruktträd och bärbuskar finns det också gott om på fastighetens marker.

Att inte förglömma är det egna garaget med tillhörande parkering framför.

Med andra ord detta hus har det mesta man kan önska sig, bara att flytta in och njuta av en fin bostad i ett optimalt läge!

I området finns det ICA, restauranger, skolor, förskolor, fotbollsplaner och ishall. Självklart finns det också utmärkta kommunikationer i närområdet. På sommaren kan du även ta dig ner till Tullingesjön med en härlig badplats.
Närheten till det fina och populära friluftsområdet Lida är också ett stort plus. Där finns förutom fina promenadstråk även badstrand och värdshus. På vintern kan man sysselsätta sig med skridskoåkning och skidåkning.

Hör av er till mäklare för ytterligare funderingar

Simon Strand - Mäklare Farsta / Sköndal

Storlek:

6 rum

Boarea:

130 kvm

Biarea:

30 kvm

Tomtarea:

716 kvm

Slutbud:

4 400 000 kr (33 846 kr/kvm)

(Inkl. Biarea 27 500 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Simon Strand

Simon Strand

0708-99 79 40


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter