Ginstvägen 44

Ginstvägen 44

Lövstalöt / Uppsala kommun
3 195 000 kr
  • 6 rum
  • 151 kvm
Anmäl intresse

Välkommen att trivas i ett enplanshus på lugn gata i populära Lövstalöt!

Här kan hela familjen trivas på en lugn gata i ett välskött villaområde. Den välskötta tomten är belägen i solsäkert läge och erbjuder flertalet odlingsmöjligheter.

Planlösningen fördelar sig på en öppen och ljus hall med plats för avhängning av ytterkläder, fyra rymliga sovrum, ett stort badrum och en mindre WC, ett stort kök med plats för stor matgrupp samt ett vardagsrum med en braskamin som sprider mysfaktor med sprakande värme under kalla vinterdagar. Genom vardagsrummet når man husets fantastiska uteplats som erbjuder goda ytor för mingel och mysiga sommarkvällar.

Som boende i Lövstalöt bor man i ett väldigt barnvänligt område med flertalet grönytor och lekplatser för barnen att leka på. Här finner man en förskola för de yngsta och genom skolbussar når man Bälinge skola. Tar man stadsbuss nr 111, 100 eller 821 tar man sig enkelt in till Uppsala City och allt vad staden har att erbjuda. Vill man hellre åka in med bil kör man längs Gävlevägen för att befinna sig i Uppsala på ca 10 minuter.

Jennie Hedengren - Mäklare Uppsala

Storlek:

6 rum

Boarea:

151 kvm

Visning:

Söndag 25/8 Kl. 14:00-14:40

Tomtarea:

874 kvm

Pris:

(21 159 kr/kvm) 3 195 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Ginstvägen 44, Lövstalöt.

HitCounter