Kata Dalströms Gata 15

Fruängen / Stockholm kommun
2 300 000 kr
  • 1 rum
  • 43 kvm

Optimalt planerad 1:a i populära Fruängen!

Låt mig få presentera en välplanerad och mycket trevlig 1:a på ett härligt läge i populära och expansiva Fruängen. Lägenheten är ljus med stora fönster som erbjuder ett härligt ljusinsläpp. Fritt och trivsamt läge med grönska utanför fönstren.

Fint kök med bevarade tidstypiska detaljer och bra ytor för matlagning samt gott om köksskåp till förvaring. Dessutom plats för matbord 4-6 personer. Stort vardagsrum med bra möbleringsalternativ. Här finns en platsbyggd sovalkov som skärmar av sängen från vardagsrummet och erbjuder smart förvaring. Utöver förvaring i alkoven finns en rymlig klädkammare.

Helkaklat och stambytt badrum i snyggt och stilrent utförande. Som golvbeklädnad erbjuds ett välbevarat originalgolv samt parkettgolv. Stor, stabil och välskött förening med övernattningslägenhet och flera tvättstugor.

Perfekt läge med bara fem minuters promenad till Fruängen centrum med mataffärer, T-bana, buss, gym och service. Även natursköna Långbro Park med mysiga promenadstråk och populära Långbro Värdshus ligger bara en kort promenad bort. Shoppingmöjligheter finns inom en 10 minuters bussresa till Kungens kurva och IKEA. Från Fruängen tar man sig smidigt till söder med tunnelbana på 10 minuter och Stockholm central på 18 minuter.

Varmt välkomna på visning!

Philip Kujanpää - Mäklare Sollentuna

Storlek:

1 rum

Boarea:

43 kvm

Avgift:

2 262 kr

Slutbud:

2 300 000 kr (53 488 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Philip Kujanpää

Philip Kujanpää

0735-43 94 00


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

HitCounter