Näckrosvägen 9

Solna / Råsunda / Solna kommun
3 800 000 kr
  • 2 Rum
  • 54.5 kvm

Topprenoverad & väldisponerad 2:a högst upp i huset med balkong & utsikt över Råstasjön!

Välkommen till denna unikt inredda tvåa där planlösningen disponerats om för att möta dagens krav på ett modernt och bekvämt boende. Det tilltagna och trendiga köket är inrett med vita skåp och marmorbänkskiva. Här finns fönster i två väderstreck och utgång till balkongen med högt fritt läge högst upp i huset har ni en svårslagen vy mot Råstasjön. I köket ryms ett stort middagsbord och detta är en dröm för er som gillar socialt umgänge med stora middagsbjudningar. Via inbyggda dubbelskjutdörrar når ni vardagsrummet som ligger i fil med köket. Vardagsrummet bjuder på gott om plats för soffa och annan trivselmöblering. Här finns inget att sakna, finess och snygga materialval genomsyrar detta hem, släta väggar omfamnar rummen och flera stora fönsterpartier släpper in ljuset utan att bjuda på insyn. I andra delen av lägenheten ligger det rofyllda sovrummet med insynsskyddat läge mot Näckrosvägen och även härifrån har ni vy mot Råstasjön. I taket sitter infällda spotlight och på golvet ligger en skön matta i ljuslila nyans som passar perfekt i ett sovrum. Klädförvaring finns i en inredd garderob med skjutdörrar. Från sovrummet når ni badrummet med hotellkänsla. Här finns dusch med glasdörr och ovanför den vägghängda toaletten finns platsbyggda hyllor för förvaring. Under marmorskivan med nedfällt handfat döljs tvättmaskin och torktumlare bakom vita skåp. Ovanför handfatet pryder en stor spegel större delen av väggen, en handdukstork erbjuder en varm handduk och i taket har man låtit fälla in spotlights för att ge en behaglig belysning. Badrummet som är genomgående nås även från hallen. I hallen ligger samma snygga klinker som i badrummet och här finns klädförvaring bakom skjutdörrar. I denna lägenhet samsas utmärkta materialval med smarta lösningar och en slående utsikt, varmt välkommen till denna smakfulla tvåa med det lilla extra! Matkällarförråd och vindsförråd tillhör lägenheten.

FÖRENINGEN
Stabil och populär bostadsrättsförening med god ekonomi och där flera större renoveringar är genomförda. Föreningen har en fastighetstekniskt mycket god standard. Tvättstuga och cykelrum nås direkt från huset.
För födelsedagsfester och andra sammankomster finns en föreningslokal som går att hyra för 300 kr per dag. Lokalen rymmer ca 30 personer och det finns två sängar som lämpar sig för övernattande gäster. I övrigt har föreningen gemensam grovtvättstuga samt slöjdlokal och träslöjdsklubb med ett stort antal maskiner och verktyg.

SERVICE/NÖJE
På Näckrosvägen bor ni med allt man kan önska, på andra sidan gatan inne i nybyggda Filmstaden ligger Råsundas egen SF- biograf på Svensk filmhistorisk mark, här spelades 440 SF filmer in mellan åren 1919 och 1970 och när det begav sig var detta världens modernaste filmstudio. Intill biografen hittar ni Sushi, Thaimat, Pizzeria och Regissörsvillan som fått en stjärna i White Guide. Samma utmärkelse har café Du Bon Pain fått som ni hittar längre ner på en sidogata till Råsundavägen med fantastiskt fika- och matbröd som kan avnjutas en lördagsmorgon. Nere i Råsundas äldre kvarter finns välkända Texas Longhorn och Supreme Burger tillsammans med lokala populära Café Mezzo.
Är ni ute efter mer shopping ett bredare restaurangutbud eller underhållning finns numera allt i Nordens största shoppingcenter Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av just detta. Här ligger en IMAX- biograf, spa, biltvätt och annan service såsom, skomakeri, apotek, frisör, systembolag samt ICA Maxi och Hemköp för större matinköp. Hit promenerar ni på ca 7 minuter.

GRÖNOMRÅDEN/FRITID/HOBBY
För de som gillar natur och vackra promenadstråk/motionsspår så ligger både Råstasjön och Lötsjön intill Mall of Scandinavia, vintertid plogas Råstasjön för entusiastiska skridskoåkare. Promenadstråken runt sjöarna är uppskattade bland barnvagnsrullande föräldrar, hundägare och alla som gillar att hålla igång är en joggingtur runt sjöarna på ca 5 km precis lagom! För större utmaningar ligger Ursvik inte långt bort med flertalet motionsspår och skidspår på vintern. Norr om Råstasjön ligger Solna tenniscenter och sporthallar för innebandy och handboll.


KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är mycket goda då Solna har ett unikt läge med tillgång till både pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. Till föreningens "egen" tunnelbanestation Näckrosen (blå linje) promenerar du på endast par minuter. Den tar dig exempelvis till T-centralen på 11 min, Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Vid tunnelbanan avgår bussarna, till exempel buss 515 som tar dig till Odenplan på 15 min eller Sundbyberg i andra riktningen. Pendeltågen avgår från både Solna station och Sundbyberg station. Tvärbanan finns att tillgå från Solna C, Solna Business Park samt Sundbyberg C och går till Alvik/Sickla udde.

Till Karolinska och Vasastan cyklar man på 10 min. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min.

Elin Johansson - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

54.5 kvm

Avgift:

3 133 kr

Slutbud:

3 800 000 kr (69 725 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Elin Johansson

Elin Johansson

0708-99 79 75


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter