Lyngsåsa 2

Lyngsåsa 2

Haninge Dalarö / Haninge kommun
4 500 000 kr
  • 4 Rum
  • 95.5 kvm
Anmäl intresse

Optimalt planerad 4:a, exklusiva materialval, perfekt belägen intill havet! Jur. Pers. godkänns!

Kontakta ansvarig mäklare för visning och information!

På den idylliska skärgårdsorten Dalarö har man nu chansen att förvärva denna optimalt planerade 4:a, perfekt belägen endast ett stenkast från havet. Lägenheten genomsyras av stora sociala ytor, stilrena och exklusiva material- och färgval speciellt i kök och badrum samt väl tilltagna sovrum. Lägenheten har även en stor terrass att tillgå. Helt enkelt, ett perfekt boende som erbjuder hög levnadsstandard på en rofylld plats. Måste upplevas på plats! Juridisk person godkänns av förening!

I föreningen kommer det finnas tillgång till bastu/relax vid strandkanten med en magisk vy över havet, privat gym och övernattningslägenhet för övernattande gäster. Dessutom en grönskande park, bryggor att promenera på, odlingsplatser, en privat skyddad sandstrand och havet utanför dörren. En parkeringsplats tillhör även lägenheten.

Läget är minst sagt magiskt. Att bo på idylliska Dalarö med skärgården runt knuten och ändå har allt som fastlandet har att erbjuda samt endast 40 min till city, är det bästa av två världar. På Dalarö finner du bland annat ett bageri, fiskaffär och restauranger till dagligvaruhandel, bank, post och vårdcentral. För- och grundskola ligger bara några hundra meter från Lyngsåsa. Båtklubb, tennis- och golfbana finns nära till hands för en aktiv fritid.

Från Dalarö når du Stockholms city på mindre än 40 minuter med bil och de täta bussturerna tar drygt en timme. Direkt buss till Gullmarsplan på 45 minuter under vardagar finns även att tillgå. Under sommaren trafikerar även Waxholmsbolagets båtar sträckan.

Varmt välkommen på visning. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Ludvig Carlsson - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

95.5 kvm

Avgift:

4 457 kr

Pris:

(47 120 kr/kvm) 4 500 000 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Ludvig Carlsson

Ludvig Carlsson

08-556 966 00 · 0709-99 79 82


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Lyngsåsa 2 Haninge Dalarö

HitCounter