Grumsgatan 3

Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 3 Rum
  • 75 kvm
Anmäl intresse

Renoverad 3:a, centralt läge, balkong i soligt läge.


Välkommen in i denna ljusa och renoverade 3:a lugnt belägen med närhet till Farsta Centrum och T-bana. Insynsskyddat, lummigt och trivsamt läge i föreningen. Lägenheten har genomgående stora rum med bra utrymme för önskad möblering. Välkomnade och möblerbar hall. Ljust och mycket välplanerat kök med ordentliga arbetsytor, gott om plats för matbord framför fönstret och utrustat med spishäll, ugn, micro, kyl/frys och fläkt. Från köket når man balkongen med plats för både bord, stolar och utsikt över mindre skogsparti och goda möjligheter till sol från lunch till kväll. Rejält vardagsrum med stora fönsterpartier, vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Stambytt och helkaklat badrum i mycket bra skick. Två ordentliga sovrum med bra utrymme för stor säng och önskat förvaringsmöblemang.

Här erbjuds ett toppläge, såväl i föreningen som i området, med närhet till både centrum och kommunikationer. Dagis och tvättstuga behagligt nära bostaden.

I Farsta bor du attraktivt med närhet till centrum, naturområden, och utmärkt kommunikationer. Sjöarna Magelungen och Drevviken ligger på promenadavstånd med flertalet badplatser, utegym, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning vintertid. Strax söder om Farsta finner ni Ågesta friluftsområde med motionsspår, skidspår, golfbana och ridhus.

Farsta Centrum är mycket populärt med sitt stora utbud av butiker som erbjuder alla tänkbara varor och tjänster man kan behöva. Här finns bl.a. matbutiker, gym, systembolag, apotek, banker, klädbutiker, caféer samt restauranger. Sommartid förekommer också en trevlig torghandel med blommor och frukt.

Med tunnelbanans gröna linje tar man sig enkelt och bekvämt till Stockholms Central. Med bil tar det cirka 10 minuter via Nynäsvägen till Södermalm med dess shopping och uteliv. Kommunikationerna är bra och vid centrum finns, förutom tunnelbanan, även ett flertal bussar. Dessutom är det gångavstånd till pendeltåg vid Farsta strand.

Varmt välkomna på visning!

Robin Ström - Mäklare Farsta, Sköndal, Skogås & Trångsund

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

75 kvm

Avgift:

4 197 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Robin Ström

Robin Ström

08-400 29 602 · 0709-99 79 29


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Grumsgatan 3

HitCounter