Ringstedsgatan 4

Kista / Stockholm kommun
3 100 000 kr
  • 4 Rum
  • 100 kvm

Kistas absolut bäst planerade 4:a med gigantisk terass!

*** ACCEPTERAT PRIS!!! *** Kontakta mäklare för visning!
Ljus och fräsch 4:a med perfekt planlösning och en solig terrass. Stilmedvetet kök av hög klass med plats för långbord som rymmer upp till 20 pers! Toppmodernt badrum med dusch, tvättmaskin samt fönster. Stor hall, tre sovrum. Vardagsrum med gott om plats för familj och vänner att umgås, härifrån nås även den mysiga terrassen.
Välkommen till Ert nya hem!

Shopping
Kista Galleria är Sveriges en av de främsta destinationerna inom mode och shoppingupplevelser med ett av Skandinaviens största modeboulevard. 180 butiker och restauranger, Food Court, Filmstaden Kista, O'Learys bowling och gokart och ett brett serviceutbud!

Kommunikationer och boende
Kista är beläget cirka en mil nordväst om Stockholm (Norrtull) med bil. Från Stockholm-Arlanda flygplats är det cirka 30 km till Kista. Kommunikationerna till Kista är utmärkta. E4:an passerar i nordost. E18 löper förbi Kista i sydväst. Kista tunnelbanestation ligger på Blå linjen och är faktiskt en av de få tunnelbanestationer som ligger ovan jord. Resan in till centrala Stockholm med tunnelbanan tar mellan 15–20 minuter.

Kista är kanske Sveriges främsta centrum för IT och högteknologi. Här har många av de främsta teknikföretagen i Sverige kontor. Det gör att det är stort tryck på hotellkapaciteten. Kista har därför en stor mängd hotell och det tillkommer ständigt flera boendemöjligheter. I Kista ligger ett av Sveriges mest spektakulära hotell, det 34 våningar höga Scandic Victoria Tower.

Norr om Kista Centrum ligger Järvafältet, som är ett mycket populärt besöksmål för såväl Kistaborna själva som för invånarna i närliggande orter. Den norra delen av fältet är ett naturreservat. Här har man försökt att bevara naturen precis som den har sett ut i många hundra år. Här finns urskog och pittoreska sjöar som i det närmaste är igenväxta. Vandringsleden Järvaleden är ett perfekt besöksmål för den som vill uppleva ett stycke orörd natur, bara några minuter från storstadsbebyggelsen.

Lawan Farag - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

100 kvm

Avgift:

6 130 kr

Slutbud:

3 100 000 kr (31 000 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Lawan Farag

Lawan Farag

0735-18 03 22


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter