Hagalundsgatan 18, vån 8

Solna Hagalund / Solna kommun
2 410 000 kr
  • 2 rum
  • 59 kvm

Varmt välkommen till den yteffektiva och inbjudande 2:a belägen i ett centralt läge!

Varmt välkommen till den yteffektiva och inbjudande 2:a belägen i ett centralt läge nära Solna C och tunnelbana. Här bor Ni högt upp i fastigheten på våning 8 med en vidsträckt och spektakulär utsikt över trivsamma omgivningar. Rejäla fönsterpartier som skänker ett rikligt och behagligt ljusinsläpp på de välplanerade ytorna. Bostaden renoverades 2019 med genomgående fina ytskikt, parkettgolv och ett stambytt badrum från 2017 samt ett köket från 2014 med vita stilrena köksluckor. Härifrån är det utgång till inglasad balkong i soligt läge som vetter över föreningens p-platser. Boendet erbjuder både tvättmaskin och diskmaskin.
Ta hissen direkt ner till fastighetens varmgarage där bilen kan stå tryggt dygnet runt. Ni kan även tvätta bilen här nere i fastighetens tvätthall. Smidigare än så här blir det knappast.

I Hagalund så har ni nära till allt! I området finns skolor och daghem, här finns även en matvarubutik (Willys) med allt man behöver. I anslutning till Willys finns även ett apotek, skrädderi och restauranger. Endast tio minuters gångväg bort finner ni Solna Centrum med sitt rika utbud av butiker och service. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med tät busstrafik eller T-bana och inom några minuter nås pendeltåget och tvärbanan. För den som kör bil så är E4:an bara någon min från bostaden i både söder och norrgående riktning. Inom kort så kommer även tunnelbanans Gula Linje att börja byggas med den nya tunnelbanestationen Södra Hagalund precis utanför bostaden. Detta kommer binda ihop Hagalund med övriga Solna ända in till Odenplan. På kort avstånd ligger både Hagaparken med dess grönska samt Råstasjön. På gångavstånd från bostaden finns Friends Arena och Mall of Scandinavia med sitt enorma utbud av shopping, närservice och restauranger.

Välkommna på visning!

Patrik Barej - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

59 kvm

Avgift:

2 915 kr

Slutbud:

2 410 000 kr (40 847 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Patrik Barej

Patrik Barej

0708-67 70 30


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter