Slätbaksvägen 14, 3 tr

Årsta / Stockholm kommun
3 590 000 kr
  • 3 Rum
  • 55.5 kvm

Gaveltrea i toppskick med solig balkong högst upp i huset!

Välkommen till en trivsam och välplanerad gavellägenhet högst upp i huset och med naturen inpå knuten och balkong i soligt söderläge. Lägenheten är i fint skick och bjuder på tidstypiska detaljer såsom fönsterbrädor i sten och oljad fiskbensparkett. Detta är ett boende för er som vill hitta ett läge utöver det vanliga och som ställer höga krav på boendemiljö!

Den välkomnande hallen erbjuder goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i garderober. Utöver detta finns två separata förråd med ytterligare förvaringsmöjligheter. Vidare öppnar vardagsrummet tillsammans med köket upp i en härligt, öppen planlösning, vilken lämpar sig ypperligt för sociala tillställningar. Balkongen utgör lägenhetens hjärta och rymmer utemöblemang och växter. Under varmare årstider förvandlas denna till ett extra rum - den självklara platsen att avnjuta soliga dagar och ljumna sommarkvällar på.

Köket, som är renoverat med smakfulla materialval, erbjuder den matlagningsintresserade generösa arbetsytor samt bra förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Trivsam matplats där det ryms ett större matbord. Välplanerade sovrum och med detaljer som härligt ljusinsläpp och utsikt mot lummig innergård. Den ena sovrummet erbjuder goda förvaringsmöjligheter i garderober i fil. Stambytt badrum med dusch som är renoverat i ljusa materialval, här finns även tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Föreningens hus är belägna längs med hela Slätbaksvägen, bakom denna bostad finns dessutom en fin parkmiljö med plaskdamm. På nära avstånd ligger även en skate-, cross-, och cykelbana. Underhållen fastighet där de stora renoveringarna är genomförda.

Vid intilliggande Årstaviken, även kallad blåbärsskogen, finns flera härliga promenadstråk med såväl utegym som bryggor och badplatser. Här finns bland annat Årsta Gård - en äldre herrgård och tidigare säteri - samt Koloniområde Dianelund med säsongsöppet café, se http://www.dianelund.se. I närheten finns även Skanskvarn vars koloniförening precis fyllt 100 år, hit går man för att koppla av i fina miljöer och för att fika i den gamla kvarnen. Från Tanto går båtar över till Årsta holmar där ni upptäcker orörd natur i urskog med rikt djurliv.

Cirka två minuters gångväg till ICA-butik och den nya Engelska skolan på Sköntorpsvägen. Runt knuten ligger dessutom vackra Årsta Torg med flertalet restauranger med alltifrån danskt, indiskt, italienskt, grekiskt, japanskt mongoliskt till Stockholms kända Palmyra kebab. Här finner ni dessutom apotek, bibliotek, biograf, gym, konditori, nyckelmakare, mataffärer, retro-butiker, skräddare, med mera - allt detta med en pittoresk småstadskänsla!

Det är inte heller långt till Globens shopping, Gullmarsplan eller Liljeholmen. Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik och tvärbanestation Linde, som går regelbundet till Gullmarsplan och Liljeholmens T-banestationer, alternativt Årstabergs pendeltågsstation, därifrån tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med cykel når du Södermalm på under tio minuter!

Varmt välkomna på visning!

Maria Ragnarsson - Mäklare Årsta

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

55.5 kvm

Avgift:

4 434 kr

Slutbud:

3 590 000 kr (64 685 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Maria Ragnarsson

Maria Ragnarsson

08-580 80 791 · 0709-99 79 23


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig

Bilder

Planritning

HitCounter