Liljeholmstorget 96, vån 3

Liljeholmen / Stockholm kommun
3 100 000 kr
  • 1 rum
  • 35 kvm

Perfekt planerad lägenhet med ovanligt låg avgift där bredband 700 mbit/s och digital-tv från Telia ingår. Bostaden passar såväl student, singel eller ett par. Här bor man bokstavligen "mitt i smeten" med en extrem närhet till service och kommunikationer med mindre än 1 minut promenadavstånd till Liljeholmstorgets galleria och tunnelbanans röda linje.

Lägenheten erbjuder en fantastisk balkong i optimalt söderläge med utsikt över torget. Vidare finns helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. På golvet löper ekparkett genomgående i bostaden och samtliga ytskikt är ljusa som tillsammans med stora fönsterpartier gör att bostaden får ett gott ljusinsläpp. Köket har delvis öppen planlösning mot vardagsrummet och här finns gott om förvaring bakom vita skåpsluckor samt maskinpark i form av ugn, spishäll, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin. För förvaring finns gott om garderober i hall och vardagsrum och i källaren disponerar nuvarande innehavare ett förråd om ca 5 kvm. Möjlig minitvåa.

Stabil förening som äger marken och med mycket god ekonomi samt låga avgifter. Föreningen har stora intäkter från lokaler som hyrs ut (Coop, McDonalds samt kemtvätt) och man har sänkt avgiften flertalet gånger. Senast i april 2017 med 15% och 2015 med 12,5%. I föreningen finns det källarförråd, nyrenoverad övernattningslägenhet/föreningslokal, garage, utomhusparkering, gästparkering, cykelförråd/barnvagnsrum samt tre stycken tvättstugor med torkskåp. Fin och lummig innergård med lekplats samt sittgrupp och även takterrasser för medlemmarna att nyttja finns. Föreningen anordnar även gårdsfester m.m.

Läget är perfekt! I direkt närhet har man tillgång till Liljeholmstorget Galleria (vald till Stockholmarnas favoritcentrum i kategorin Stadsdelscentrum) med ett 90-tal butiker varav tre stora matbutiker, shopping och flertalet caféer. Här finns även vårdcentral, banker, apotek och gym.

Kommunikationerna i Liljeholmen är mycket goda. Här finns röda linjens T-bana som tar dig till city på endast 10 min, Tvärbana till Sickla och Solna samt en mängd kompletterande bussar. Har du bil är du snabbt ute på E4:an. Flygbussarna åker till och från Liljeholmstorget - Arlanda. Anställda på Scania kan ta företagets direktbussar från Liljeholmstorget till Södertälje. Längtar man till skärgården kan man ta direktbussen från Liljeholmen till Trosa. Man kan även ta en snabb promenad till Hornstull, det tar ca 10 minuter. I övrigt har man sjön Trekanten och den populära lekplatsen Fruktparken nedanför porten. På andra sidan Liljeholmen finns Marievik med ett stort utbud av restauranger, promenadstråk samt badmöjligheter. Inom gångavstånd från lägenheten ligger även Färgfabriken, Vinterviken med ett mysigt trädgårdscafé samt Mälaren!

Välkommen på visning!

David Hugoh - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

1 rum

Boarea:

35 kvm

Avgift:

1 395 kr

Slutbud:

3 100 000 kr (88 571 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter