Kristinelundsvägen 34

Solna Huvudsta / Solna kommun
3 850 000 kr
  • 3 Rum
  • 89.5 kvm

Klockren trerummare med sjöglimt och balkong med eftermiddags-/kvällssol!

Välkommen till denna drömlägenhet – belägen mitt i Huvudstas rekreationsområde! Lägenheten är en 3,5:a på Kristinelundsvägen 34 med balkong i soligt sydvästläge. Under sommarhalvåret har du utsikt mot lummiga Huvudsta Allé och under vinterhalvåret vacker sjöutsikt mot Ulvsundasjön!

Under vintern inleds promenaden till förskolan med en fartfylld pulkaåkning i backen precis utanför huset – en garanterat lyckad start på dagen även den dag då man vaknat på den tjuriga sidan! För den badsugne finns Huvudstabadet som är Solnas största tempererade utomhusbad med 50-metersbassäng och barnbassäng. Eller varför inte utnyttja de fina badklipporna och ta ett dopp i Ulvsundasjön? För de äldre barnen hålls seglarskola vid Café Båthuset strax nedanför lägenheten. Du har även krypavstånd till stallet där Huvudsta Ridklubb huserar. Vardagen blir enkel genom att Tallbackaskolan ligger 200 meter från lägenheten. För er som uppskattar vacker natur finns det härliga promenadstråk längst Ulvsundasjön och Pampas Marina. Bredvid ligger även en 4H-Gård och en utomhusteater.

Lägenheten har en funktionell planlösning med flera inredningsalternativ. Invid badrummet i hallen finns även ett praktiskt förråd för förvaring. Vardagsrummet är rymligt och här finns det plats för en soffgrupp, tv-möbler och en läshörna om det önskas. Balkongen nås via vardagsrummet och vetter mot fint grönområde. Köket är välutrustat och inrett med matplats. Från köket når man även den mindre balkongen. Badrummet är helkaklat och utrustat med badkar. Stambyte har nyligen genomförts i fastigheten. Två bra sovrum som är generösa till ytan.

På Kristinelundsvägen bor man i ett trivsamt område med närhet till allt man kan önska sig. På kort promenadavstånd nås Huvudsta Centrum med sitt rika utbud av restauranger och affärer. Här finns det även utmärkta kommunikationer med tunnelbana som tar en till Stockholm city på endast 8 minuter samt flertalet bussförbindelser. På endast fem minuter når man även tunnelbanan i Västra Skogen som tar dig till Stockholm city på 7 minuter och till Fridhemsplan på endast ett par minuter. Det är gångavstånd till Solna Centrum som erbjuder fantastisk shopping med över 100 butiker och service, även här finns tunnelbana och flertalet bussförbindelser. Det finns förskolor, skolor, lekplatser, bollplaner etc. i det absoluta närområdet.

Varmt välkommen på visning!

Lawan Farag - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

89.5 kvm

Avgift:

4 927 kr

Slutbud:

3 850 000 kr (43 017 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Lawan Farag

Lawan Farag

0735-18 03 22


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter