Vintergatan 3B

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
3 780 000 kr
  • 2 rum
  • 54 kvm

Exklusiv och unik tvåa med generös takhöjd och balkong i sydväst! JURIDISK PERSON OK!

Välkommen till denna tvåa belägen i hjärtat av Sundbyberg! Bostaden är en av de få i föreningen med extra takhöjd på över 3,20 meter. Tvårummaren erbjuder dessutom en stor balkong i bästa solläge! I projektet "Vintergatan" byggt av Tobin Properties har man satsat på fina detaljer och exklusiva materialval tillsammans med en naturlig och fin bas. Lägenheten har ljusa väggar, stora fönsterpartier och vitpigmenterade plankgolv. Köket är modernt med bänkskiva och stänkskiva i finslipad grå terrazzosten vilket ger en känsla av lyx och exklusivitet. Kyl/Frys och diskmaskin är från Siemens. De stora fönsterna längs lägenheten ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Sovrummet ger gott om plats för bred säng och diverse sovrumsinredning. Badrummet känns precis som köket lyxigt och bekvämt med tvätt och torktumlare under praktisk avlastningsbänk med tillhörande hyllor. Från balkongen kan solen kan avnjutas under morgon från lunch till sen kväll!

Föreningen har en innergård som nås från respektive trapphus, en takterrass med växthus och utekök med matplats både ute och inne som kan nyttjas av föreningens medlemmar under hela året. Ateljén är ett kombinerat hobbyrum och festlokal med ett generöst arbetskök som kan utnyttjas för stora middagssällskap. Föreningen har även en övernattningslägenhet som går att hyra. I källarplan finns cykelförråd, barnvagnsrum, tvättstuga, källarförråd samt garage, allt mycket lättillgängligt med hiss direkt från ditt våningsplan. I grannföreningen "Arkaden" finns det nyöppnade populära caféet Volta för den som önskar köpa hem frukost på söndagarna, det är det bara att ta hissen ner.

Här bor ni med bästa läge i centrala Sundbyberg med närhet till butiker, restauranger och utmärkta kommunikationer med pendeltåg och T-bana som tar dig in till city på knappa 8 min respektive 12 min. I närheten passerar flera busslinjer, bl.a. buss 515 som tar dig till Odenplan på ca 15 minuter samt tvärbanan som knyter ihop Alvik med Sundbyberg och vidare till Solna.

Varmt välkommen på visning!

Michelle Colegate - Mäklare Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

54 kvm

Avgift:

2 672 kr

Slutbud:

3 780 000 kr (70 000 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Michelle Colegate

Michelle Colegate

0708-99 79 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter