Vegagatan 11A

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
4 450 000 kr
  • 3 rum
  • 88.5 kvm

Fantastisk ljus trea med geomgående planlösning, balkong i söder!

Nu säljs denna trivsamma och luftiga trerummare. Bostaden har ett fritt läge med en genomgående planlösning, vackert ljusinsläpp och en härlig utsikt. Vardagsrum och balkong ligger i soligt söderläge in mot föreningens grönskande gård. Vardagsrummet bjuder dessutom på stora fönster som ger en luftig och trivsam atmosfär. Köket är minst sagt inbjudande med matplats för större sällskap och även här finns ett stort vackert fönsterparti. Bostaden har också två badrum, ett stort helkaklat med badkar samt ett med dusch och tvättpelare! Två rejält rymliga sovrum finns med plats för dubbelsängar eller annan önskvärd möblering och gör detta till ett fulländat och bekvämt hem. Hiss finns hela vägen upp till våningsplanet och till lägenheten hör ett rymligt separat förråd.

Här bor man med ett suveränt läge som inte kan bli mer centralt och samtidigt så lummigt och trivsamt. Adressen nås antingen via Sturegatan som leder en direkt in på gården alternativt via t.ex. Järnvägsgatan som ligger runt hörnet. Härifrån har man endast några få minuters promenad (endast ca 5 min) till utmärkta kommunikationer. Här kan man välja och vraka på vilket färdsätt man föredrar; tunnelbana, pendeltåg (endast ca 8 minuter till Sthlm city), flertalet busslinjer samt tvärbana.

I Sundbybergs stadskärna finns ett stort utbud av restauranger, shopping och mataffärer och tack vare det blivit en av de populäraste ställerna att bo på. Här bor du även med närhet till vatten och längs Hamngatan kan du promenera in till Kungsholmen på ca 30 minuter.

Varmt välkommen på visning!

Charlotta Melin - Mäklare Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

88.5 kvm

Avgift:

6 021 kr

Slutbud:

4 450 000 kr (50 282 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Charlotta Melin

Charlotta Melin

0708-99 79 45


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter