Råstavägen 1

Råstavägen 1

Solna Gamla Råsunda / Solna kommun
8 395 000 kr
  • 4 rum
  • 132 kvm
Anmäl intresse

Magnifik våning från 1912 i hjärtat av Gamla Råsunda

Välkommen till denna ljuvliga fyrarummare i en av Gamla Råsundas äldre fastigheter från 1912. Här ges nu chansen att förvärva ett fantastiskt boende med innerstadskaraktär samtidigt som man bor mitt bland lummig grönska, i insynsskyddat läge, mitt i Gamla Råsunda.

Genom vackra pardörrar välkomnas man in i denna relativt orörd pärla med bevarad originalcharm och vackra originaldetaljer som gör det möjligt att skapa sig ett eget drömhem. Bland annat erbjuds vackra dörrar, fiskbensparkett, serveringsskåp och öppen spis. Mot gatan har man stora vackra fönsterpartier med spröjsade fönster och djupa fönsternischer. Samtliga rum är stora och luftiga med generös takhöjd som skapar rymd. Tillsammans med den genomgående planlösningen och ljusinsläppet erbjuds här ett luxuöst hem utöver det vanliga.

Här bor man granne med Råsundaslottet med en vacker vy ut mot Slottet inte minst vintertid när de vackert spröjsade fönstren bjuder på ljusstakar som lyser upp de många fönstren under vintertid. Sommartid har man en bädd av grönska och viss vy ut mot Råsundas villor.

OMRÅDET
Här bor man i Råsundas och Solnas mest eftertraktade läge. Området inger innerstadskänsla fast något lummigare med charmiga stråk och med Råsundavägen som erbjuder restauranger, caféer, livsmedelsbutiker och småbutiker. Bara några meter bort ligger närmsta Ica butik vid charmiga stråket, blomsterbutik, bageri mm. Lite längre upp på Råsundavägen ligger Råsundas egen SF- biograf som presenterar det senaste från filmvärlden. För de som gillar natur och vackra promenadstråk/motionsspår så ligger både Råstasjön och Lötsjön i närheten. Promenadavstånd även till Hagaparken.
Med gångavstånd mellan husen ligger Mall of Scandinavia och Solna Centrum och dess enorma utbud av butiker och service. MoS är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

KOMMUNIKATIONER
Goda kommunikationer utmed Råsundavägen med buss 515 som tar dig till Odenplan på en kvart. Tunnelbanans blå linje (Näckrosen och Solna C) tar dig till T-centralen på 10 minuter samt bekvämt gångavstånd till pendeltåg vid Solna Station. Tunnelbanan nås på ca 7 minuters promenad från bostaden. Från Solna station är det endast en station till Odenplan. Från Solna C har man också tvärbanan. Solna som kommun växer något enormt. Bland annat byggs Solna och Vasastaden ihop och gör att Stockholms innerstad och Solna växer ihop.

Madeleine Almkvist - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

4 rum

Boarea:

132 kvm

Avgift:

5 801 kr

Visning:

Söndag 25/8 Kl. 11:30-12:15Måndag 26/8 Kl. 12:30-13:15

Pris:

(63 598 kr/kvm) 8 395 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Ansvarig mäklare

Madeleine Almkvist

Madeleine Almkvist

0708-99 79 31


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Film & Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Råstavägen 1, Solna Gamla Råsunda.

HitCounter