Mjölnerbacken 33, vån 4

Mjölnerbacken 33, vån 4

Rissne / Sundbyberg / Sundbyberg kommun
2 350 000 kr
  • 3 rum
  • 77 kvm
Anmäl intresse

Toppmodern 3:a med högt och fritt läge på Populär adress!

Varmt välkommen till denna stilrena trea med öppen planlösning och balkong!
Rummen är väl tilltagna och planlösningen är optimal. Det arbetsvänliga och stilrena köket ger plats för stor matgrupp vid fönstret och dessutom erbjuds gott om maskinell utrustning. Från Vardagsrummet nås den fantastiska balkongen med milsvid utsikt som bara får dig att längta hem!
Öppen planlösning mot vardagsrummet ger hela bostaden en känsla av rymd och luftig atmosfär. Här finns gott om plats för familj och vänner att umgås. Sovrummen är rymliga med stora garderober som rymmer gott om förvaring. Helkaklat och stilrent badrum.

Lägenheten ligger med ett prefekt läge med närhet till expansiva Rissne C som har ett varierat utbud av matbutiker, restauranger, shopping och vårdcentral. Rissne C kommer inom kort att totalrenoveras och moderniseras av den nya fastighetsägaren BALDER där tvärbanan även kommer dras ut hit. Här bor ni med grönska och natur runt knuten som de som populära Rissneängarna och Igelbäckens naturreservat. För Er som gillar att vara ute i naturen så finns fina motionsspår kring Lötsjön och Råstasjön i närheten. Området erbjuder också ett flertal dagis och skolor. För den som är shoppingsugen finns Mall of Scandinavia, Kista Galleria och Bromma Blocks som närmaste köpcenter med ett stort utbud. Utmärkta kommunikationer med kort promenad till T-bana som tar er till Stockholm city på knappt 15 min samt flertalet bussförbindelser. Denna lägenhet måste upplevas! Välkommen på visning!

Shervin Hashemi - Mäklare Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

77 kvm

Avgift:

3 972 kr

Pris:

(30 519 kr/kvm) 2 350 000 kr

Aktuellt bud:

2 350 000 kr (30 519 kr/kvm)

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Mjölnerbacken 33, vån 4, Rissne / Sundbyberg.

HitCounter