Mjölnerbacken 33, vån 4

Rissne / Sundbyberg / Sundbyberg kommun
2 700 000 kr
  • 3 Rum
  • 77 kvm

Toppmodern 3:a med högt och fritt läge på Populär adress!

Varmt välkommen till denna stilrena trea med öppen planlösning och balkong!
Rummen är väl tilltagna och planlösningen är optimal. Det arbetsvänliga och stilrena köket ger plats för stor matgrupp vid fönstret och dessutom erbjuds gott om maskinell utrustning. Från Vardagsrummet nås den fantastiska balkongen med milsvid utsikt som bara får dig att längta hem!
Öppen planlösning mot vardagsrummet ger hela bostaden en känsla av rymd och luftig atmosfär. Här finns gott om plats för familj och vänner att umgås. Sovrummen är rymliga med stora garderober som rymmer gott om förvaring. Helkaklat och stilrent badrum.

Lägenheten ligger med ett prefekt läge med närhet till expansiva Rissne C som har ett varierat utbud av matbutiker, restauranger, shopping och vårdcentral. Rissne C kommer inom kort att totalrenoveras och moderniseras av den nya fastighetsägaren BALDER där tvärbanan även kommer dras ut hit. Här bor ni med grönska och natur runt knuten som de som populära Rissneängarna och Igelbäckens naturreservat. För Er som gillar att vara ute i naturen så finns fina motionsspår kring Lötsjön och Råstasjön i närheten. Området erbjuder också ett flertal dagis och skolor. För den som är shoppingsugen finns Mall of Scandinavia, Kista Galleria och Bromma Blocks som närmaste köpcenter med ett stort utbud. Utmärkta kommunikationer med kort promenad till T-bana som tar er till Stockholm city på knappt 15 min samt flertalet bussförbindelser. Denna lägenhet måste upplevas! Välkommen på visning!

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

77 kvm

Avgift:

3 972 kr

Slutbud:

2 700 000 kr (35 065 kr/kvm)

Kontakt

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter