Johan Enbergs Väg 5, vån 9

Solna Västra Skogen / Solna kommun
3 750 000 kr
  • 2 Rum
  • 67 kvm

Väldisponerad och ljus 2:a på populära Johan Enbergs väg!

Välkommen till denna härliga lägenhet med naturen och Ulvsundasjön som närmaste granne. Här slås man direkt av den fina utsikten över Ulvsundasjön, svajande trädkronor och grönska. Med stora fönsterpartier och inglasad balkong är detta en lägenhet där Ni kan bejaka naturens skådespel från första parkett.
Här ges möjligheten att sätta in egna prägel på bostaden. En välplanerad 2:a där endast fantasin sätter gränserna, bra planlösning, fina ytskikt och gott om förvaring i bostaden. Ett perfekt första boende för paret som ska flytta ihop eller för den mindre familjen.

Att bo i ett läge som detta är få förunnat. Här har du Västra Skogens torg runt hörnet med utmärkta kommunikations möjligheter som knytpunkten för T-banestation med två linjer att välja bland, bussförbindelser samt livsmedelsbutiker, restauranger, Pressbyrå och möjlighet till garageplats i Motorborgen samtidigt som du har naturen som granne. Sköna promenadstråk och joggingspår finns längs Karlbergs Strand samt Karlbergs slott. Pampas Marina och Kungsholmen ligger inom kort gångavstånd. Ett uppskattat inslag för hela familjen är helgbrunchen nere på Sjökrogen vid Pampas Marina. Har du bil så tar du dig väldigt lätt och smidigt ut på E4an.

Här har ni närhet till det mesta en familj kan önska sig utan att lämna närheten till Stockholms innerstad. På 5-10 minuters gångavstånd finns ett flertal skolor och förskola. Den grönskande naturen finns utanför dörren och några stenkast bort finns bad i Ulvsundasjön och Huvudstabadets utomhusbassäng. Hufvudsta ridklubb och 4-H gården, Augustendal, erbjuder aktiviteter som uppskattas av både stora och små barn.


Varmt välkomna på visning!

Patrik Barej - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

67 kvm

Avgift:

3 386 kr

Slutbud:

3 750 000 kr (55 970 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Patrik Barej

Patrik Barej

0708-67 70 30


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter