Sigrid Undsets Gata 20

Bromma Blackeberg / Stockholm kommun
2 300 000 kr
  • 2 rum
  • 55 kvm

Mycket trevlig tvåa på toppen av hela Blackeberg. Låg avgift!

Mycket charmig tvåa på toppen av hela området med solig balkong mot gården. Härligt kök med plats för ett större matbord till middagsbjudningarna. Dessutom renoverades både köket och det fräscha badrummet i samband med stambytet 2006. Rymligt sovrum med fönster mot skogen på baksidan av huset samt ett härligt vardagsrum med utgång till den sydvästvända balkongen. En av Brommas absolut bästa föreningar med mycket god ekonomi, låga avgifter samt alla stora renoveringar gjorda. Hjärtligt välkomna på visningarna!


Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl tunnelbana, som mataffär och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden på Mälarens vattenbryn. Gott om mäktiga badklippor och grillplatser där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det nyöppnade och mycket populära Trädgårdscaféet.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek och teater. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Det beror nog på att det flyttar hit så mycket sköna människor nu för tiden med ovanligt bra smak och sinne för goda affärer. Blackeberg är nämligen framtiden. Välkomna redan nu!

Jag flyttade själv till området redan 2010, så ring mig gärna på mobilen om ni vill veta mer om alla tusen fördelar. Eller klicka på denna länk:

https://notarblackeberg.se/

Andreas Nilsson - Mäklare Bromma / Spånga

Storlek:

2 rum

Boarea:

55 kvm

Avgift:

2 430 kr

Slutbud:

2 300 000 kr (41 818 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter