Släggbacken 4, vån 1

Solna Huvudsta / Solna kommun
3 235 000 kr
  • 3 Rum
  • 91 kvm

Välkommen till denna rymliga och väldisponerade 3:a med ljusa och stilrena ytskikt!

Välkommen till denna rymliga och väldisponerade 3:a med ljusa och stilrena ytskikt. Balkong i soligt läge med vidsträckt utsikt och insynsskyddat. Optimal planlösning med sällskapsvänligt vardagsrum, kök med vältilltagna arbetsytor samt två stycken rymliga och lättinredda sovrum. Rejäla fönsterpartier åt olika väderstreck som förstärker den rymliga känslan. Bostaden är belägen på första våningen men då fastigheten är byggd i suterräng så upplevs det som våning 3.

På Släggbacken bor Ni i ett centralt läge med närhet till det allra mesta. På kort och smidigt promenadavstånd nås t-banan, bussar samt Huvudsta Centrum med butiker, livsmedelsaffär, gym, apotek, vårdcentral och restauranger. Det tar 9 min till T-centralen och 6 min till Fridhemsplan samt 4 min till Sundbyberg.
Här bor ni nära till förskolor och skolor samt Skytteholmsparken som erbjuder lek för barnen.

Shoppingsintresserade har närhet till Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingsdestination och öppnades år 2015. Med sitt stora utbud av 250 butiker, konceptbutiker, restauranger, nöje och arkitektur är det något utöver det vanliga.
För Er som söker än mer shopping är det gångavstånd till Solna Centrum. Gallerian erbjuder stort utbud av butiker och många restauranger, apotek, bibliotek, vårdcentral samt annan service. Från oktober 2013 så har även tvärbanan börjat trafikera sträckan mellan Alvik - Solna Centrum och under hösten 2014 har sträckan förlängts till Solna Station.

Vid Huvudsta gård finns en 4H-gård, stall och utomhusbassäng. I populära Pampas Marina finns en båtklubb med vackra promenadstråk med natursköna omgivningar och restaurang. Här finns fina promenadstråk in till Kungsholmen. I närheten hittar ni också Huvudstabadet, Solnas största tempererade utomhusbad med 50 m bassäng.

Varmt välkomna på visning!

Patrik Barej - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

91 kvm

Avgift:

4 839 kr

Slutbud:

3 235 000 kr (35 549 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Patrik Barej

Patrik Barej

0708-67 70 30


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter