Krysshammarvägen 18, 5tr

Solna Huvudsta / Solna kommun
3 975 000 kr
  • 3 rum
  • 81.6 kvm

Stor inglasad och möblerbar balkong med härlig vy över området och föreningens grönskande trädgård!

Hjärtligt välkommen till en mycket fin 3:a med ett härligt och fritt läge! Här bor ni mycket centralt nära fina grönområden, bra kommunikationer och stort serviceutbud. Mycket fin och ljus lägenhet, optimalt planerad med tilltalande planlösning. Stora härliga rum som ger generösa sällskapsytor. Fönster som ger ett vackert ljusinsläpp samt inglasad balkong. Innanför lägenhetsentrén möter en ljus och välkomnande hall. Stilfullt och modernt kök med plats för matbord som rymmer 4-6 personer. Gott om förvaringsmöjlighet och goda arbetsytor. Maskinell utrustning i rostfritt. Rymligt och ljust vardagsrum med trevlig, inglasad och möblerbar balkong med härlig vy över området och föreningens grönskande trädgård. De stora och lättmöblerade sovrummen rymmer b.la. dubbelsäng och det finns även plats för exempelvis byrå eller skrivbord samt garderober. Rymlig klädkammare med diverse förvaring. Det helkaklade badrummet är stambytt och erbjuder duschhörna, tvättställ med kommod och spegelskåp samt spotlights. Separat tvättrum med tvättmaskin. Lägenheten renoverades 2015 med vacker ekparkett och vitmålade väggar. Detta är ett hem att trivas i och som bör upplevas!

På Krysshammarvägen bor man i ett trivsamt område med närhet till allt man kan önska sig. Gångavstånd till flera förskolor, skolor, lekplatser och bollplaner etc. finner vi i det absoluta närområdet. På kort promenadavstånd nås Huvudsta Centrum med sitt rika utbud av restauranger och affärer. Bostaden ligger i ett perfekt läge i Solna där ni har god service runt knuten och samtidigt möjligheten att enkelt och snabbt nå Sthlm city. I närheten finns butiker, restauranger, café, matbutik, gym mm. Solna strandpromenads gröna promenadstråk och nytt strand- och poolbad med bryggor finns inom 10 min promenad nere vid Ulvsundasjön där http://www.solnaseglarskola.se huserar. Finns även promenad och cykelväg längs Pampas Marina som har en härlig restaurangpaviljong på brygga. Här finns även den vackra 4H-gården och Huvudsta ridskola, Huvudsta slott och Huvudsta Gård. Kajak- och kanotuthyrning finns för en tur på vattnet. Längs Karlbergskanalen kan man inom behagligt promenadavstånd nå Vasastan eller Kungsholmen. Med bil tar ni er enkelt ut på trafiklederna både norr och söder om stan. Hagaparken där Kronprinsessan med familj bor erbjuder härliga gröna omgivningar, passar perfekt som joggingspår och under sommaren kan ni ta ett dopp i Brunnsviken eller spela tennis på utomhusbanorna vid Haga Forum som också har en trevlig restaurang.

Solna Centrum nås på ett par minuters promenad. Gallerian erbjuder stort utbud av butiker och många restauranger, apotek, bibliotek, vårdcentral samt annan service. Skytteholmsparken finns i närheten som erbjuder lek för barnen. Goda kommunikationer med T-bana Västra skogen som nås med ca 5 minuters gång, två linjer till Sthlm C. Västra Skogen och Huvudsta centrum ligger också inom kort promenadavstånd. Solnas senaste shopping och upplevelsetillskott är Friends Arena med stora evenemang och Mall of Scandinavia, här finns något för alla. Flera restauranger i olika prisklasser, massvis med trevliga caféer och shopping som du inte hittar någon annan stans i Stockholm. Det finns en anledning till att gallerian är Nordens största. Här finns shopping för alla plånböcker och stilar. Här finns gym, flera matbutiker och SF:s största biosatsning IMAX.

Joana Demir - Mäklare Vällingby / Hässelby / Nälsta

Storlek:

3 rum

Boarea:

81.6 kvm

Avgift:

2 685 kr

Slutbud:

3 975 000 kr (48 713 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Joana Demir

Joana Demir

08-400 22 440 · 0768-99 07 44


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter