Ågatan 11

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
5 200 000 kr
  • 4 rum
  • 99 kvm

Fantastisk lägenhet i gavelläge med stor balkong i sydväst. Sjöutsikt!

Med ett av Sundbybergs absoluta topplägen, intill Bällstaåns glimmande vatten och trivsamma båtliv, erbjuds nu denna bostad utöver det vanliga. Kombinationen av city (med endast 8 minuters pendelavstånd till Stockholms innerstad) och skärgårdskänslan ger ett optimalt boende att trivas i. Båtbryggorna, vattnet och strandpromenaden inger en idyllisk och inbjudande känsla.

Lägenheten har stora fönsterpartier i gavelläge som skapar ett härligt ljusinsläpp. De sociala ytorna med vardagsrum, kök och utgång till balkong ligger i anslutning till varandra och ger en luftig och generös yta att umgås med familj och vänner. Lägenheten har ett stort och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, en separat gästtoalett samt tre ljusa sovrum. Gott om förvaringsutrymmen finns i flertalet garderober samt en stor och djup klädkammare som nås från hallen. Från vardagsrummet nås en generös balkong med utsikt mot vattnet. Här finns gott om plats för möbler och växter och solen kan avnjutas under eftermiddagen!

Förutom pendeltåg erbjuder Sundbyberg dessutom tunnelbana, tvärbana och bussar. Härifrån kan man tom gå till Bromma flygplats. Gångavstånd har man även till Bromma Blocks ett av Sveriges modernaste köpcentrum eller varför inte ta en promenad längs vattnet förbi Pampas Marina i Solna och vidare till Vasastan eller Kungsholmen. Bara någon minut bort har man nya Signalfabriken med butiker och restauranger. Sundbyberg är en stad i staden med allt inom räckhåll!

Välkommen!

Michelle Colegate - Mäklare Sundbyberg

Storlek:

4 rum

Boarea:

99 kvm

Avgift:

6 409 kr

Slutbud:

5 200 000 kr (52 525 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Michelle Colegate

Michelle Colegate

0708-99 79 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter