Rissneleden 101A

Rissne / Sundbyberg / Sundbyberg kommun
2 000 000 kr
  • 2 rum
  • 55 kvm

Unik 2:a högst upp med 2 stora terrasser i soligt läge!

* Endast 3-4 min promenad till kommunikationer * Stabil förening * 2 soliga terrasser *
***Föranmälan till visning för mer info!***

Varmt välkommen till denna 2:a med hög potential på en av Rissnes mest eftertraktade adresser! Här har du chansen att skapa ditt drömboende med endast 3-4 minuters promenad till tunnelbana, service & restauranger. Bostaden präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Ytdisponeringen i bostaden är väldigt effektiv med generösa och sociala sällskapsytor med en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, komplett och stort badrum med badkar, dusch, tvättmaskin, torktumlare samt gott om förvaringsutrymmen! Stort master bedroom med garderober och utgång till ytterligare en balkong.
Bergvärme installerades under 2015 vilket har medfört att avgifterna sänkts både 2016 och 2017.

Lägenheten ligger med ett prefekt läge med närhet till expansiva Rissne C som har ett varierat utbud av matbutiker, restauranger, shopping och vårdcentral. Rissne C kommer inom kort att totalrenoveras och moderniseras av den nya fastighetsägaren BALDER där tvärbanan även kommer dras ut hit.
Här bor ni med grönska och natur runt knuten som de som populära Rissneängarna och Igelbäckens naturreservat. För Er som gillar att vara ute i naturen så finns fina motionsspår kring Lötsjön och Råstasjön i närheten. Området erbjuder också ett flertal dagis och skolor. För den som är shoppingsugen finns Mall of Scandinavia, Kista Galleria och Bromma Blocks som närmaste köpcenter med ett stort utbud. Utmärkta kommunikationer med kort promenad till T-bana som tar er till Stockholm city på knappt 15 min samt flertalet bussförbindelser.

Denna lägenhet måste upplevas!
Välkommen på visning!

Välkomna på visning!

Shervin Hashemi - Mäklare Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

55 kvm

Avgift:

3 694 kr

Slutbud:

2 000 000 kr (36 364 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter