Bygatan 3, 3tr

Solna kommun
3 600 000 kr
  • 3 rum
  • 88 kvm

Välplanerad 3:a om hela 88,3 kvm med balkong på populära Bygatan.

Välkomna till denna fina och mycket välplanerade 3:a om hela 88,3 kvm på barnvänliga Bygatan. Bostaden präglas av en härlig rymd och ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Här erbjuds ett förstorat och snyggt kök med komplett maskinell utrustning, granit bänkskiva samt matplats invid fönsterparti. Ett lättmöblerat och stort vardagsrum med utgång till bostadens trevliga balkong som vetter mot föreningens grönskande mellangård. Vardagsrummet ger gott om plats för större soffgrupp framför mediabänken samt övrig trivselmöbel om så önskas. Badrummet och gäst-Wc`n är ihop slagna till ett större badrum. Fräscht och helkaklat badrum som är stambytt med dusch, vägghängd Wc stol, handdukstork i rostfritt samt handfat med kommod med spegelskåp ovan. Två rogivande och rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Bostaden erbjuder även en förstorad Walk-in closet som är inredd med Elfa-system och rymmer samtliga årets plagg. Inbjudande hall med mycket god förvaring bakom stor garderob, inredd med Elfa-system samt stiliga skjutdörrar välkomnar er in i denna mycket trevliga bostad som bara måste upplevas på plats. Bostaden går även att göra om till en 4 rok.

Bostadsrättsföreningen Bygatan bildades år 1999 och består av sex huskroppar med totalt 375 stycken lägenheter. Brf Bygatan är en mycket välskött förening med stabil ekonomi. Man har under tidigare år utfört många stora renoveringar och alla husen är i mycket bra skick.

På Bygatan i Huvudsta bor man med närhet till det mesta. Några hundra meter från bostaden ligger Huvudsta Centrum. Här finns matbutik, gym, apotek, vårdcentral och övrig service samt Huvudsta tunnelbanestation. Direkt närhet till förskolor och skolor. För dig som har barn är läget optimalt då det finns både fotbollsplan, pulkabacka, stor lekpark och fint skogsparti utanför huset. Härlig miljö med kort promenadavstånd till Huvudstafältet med stora härliga gräsytor och trevliga promenadstråk, Huvudsta gård som erbjuder en 4H-gård, stall etc samt Huvudsta Slottsområde. Endast ca 10 minuters gångavstånd till det omtyckta bassängbadet Huvudstabadet som är mycket populärt under den varmare årstiden. Gångavstånd till Solna Centrum som erbjuder fantastisk shopping med över 100 butiker. I populära Pampas Marina finns en båtklubb samt vackra promenadstråk med natursköna omgivningar och restaurang. Här finns fina promenadstråk in till Kungsholmen.

Mellan husen finns flera gröna och fina innergårdar med flera gräsmattor att sola på, rabatter, träd och en gungställning. Invid fastigheten finns gungor, fontän, boulebana och den stora Byparken som är en fin lekplats med ny stor riddarborg, gungor, bollplank och små trähus för barnen.

Endast några minuter från bostaden finns utmärkta kommunikationer såsom T-bana som tar er till Stockholm city på endast 8 min samt flertalet bussförbindelser. Du cyklar in till Kungsholmen och Vasastan på ca 10 min. För den bilburne är det smidigt att ta sig ut till de stora motorvägarna E4, E18 samt E 20.

Varmt välkommen på visning!

Farzad Nourozian - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

88 kvm

Avgift:

4 249 kr

Slutbud:

3 600 000 kr (40 909 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Farzad Nourozian

Farzad Nourozian

0708-99 79 20


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter