Hasselstigen 4

Solna Råsunda / Solna kommun
2 940 000 kr
  • 2 rum
  • 58 kvm

Välplanerad med balkong, intill T-bana! -Visst renoveringsbehov

På uppdrag av föreningen har vi nu fått förtroende att förmedla en av föreningens lägenheter. Bostaden upplåtes med visst renoveringsbehov och med en fantastisk potential att skapa sig ett eget drömboende.

Hallen välkomnar dig in med stengolv i original och bra förvaring i flertalet garderober. Vidare genom fina pardörrar nås vardagsrummet. Vardagsrummet består av en stor och härlig sällskapsyta med gott om plats för både matsalsdel och soffdel för den som önskar. Från vardagsrum har man utgången till balkong i öster/sydostläge. Sovrummet är rymligt med gott om plats för dubbelsäng och övrig sovrumsinredning. Separat kök med matplats intill fönster för 4-5 personer. Kalkat badrum med dusch.

Detta är en av föreningens många hyresrätter som säljs och intäkten av försäljningen kommer att gå till föreningen.

Här bor ni i Råsundas och Solnas mest eftertraktade läge. Med charmiga stråk och Råsundavägen som erbjuder restauranger, caféer, livsmedels- och småbutiker är läget mer än attraktivt. Lite längre upp på Råsundavägen ligger Råsundas egen SF- biograf som presenterar det senaste från filmvärlden. För dem som gillar natur och vackra promenadstråk/motionsspår så ligger både Råstasjön och Lötsjön i närheten. Gångavstånd även till Hagaparken. Från bostaden kan man nästan se bort till Solna Centrum och dess stora utbud av butiker och service. Goda kommunikationer utmed Råsundavägen med buss 515 som tar dig till Odenplan på en kvart. Tunnelbanans blå linje (Näckrosen) tar dig till T-centralen på 10 minuter samt bekvämt gångavstånd till pendeltåg vid Solna Station.

Solna stad växer och nu byggs kommunen ihop med Vasastaden och därmed också Stockholms innerstad. Nya Arenastaden, Friends Arena och Mall of Scandinavia ligger inom några få minuters promenad från bostaden. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Varmt Välkommen på visning!

Madeleine Almkvist - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

58 kvm

Avgift:

3 410 kr

Slutbud:

2 940 000 kr (50 690 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Madeleine Almkvist

Madeleine Almkvist

0708-99 79 31


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter