Valhallavägen 4B, 1tr

Östermalm / Vasastan / Stockholm kommun
4 900 000 kr
  • 3 rum
  • 74.6 kvm

Optimal 3:a med öppen planlösning i ekonomiskt stabil förening

Varmt välkomna till denna otroligt välplanerade och genomgående ljusa 3: a om 74,6 m² med fönster i två väderstreck. Föreningen är i särklass en av områdets mest ekonomiskt stabila med låga avgifter och en belåning om endast 2 746 kr/m². Lägenheten har genomgående vita väggar och parkettgolv.

Hallen är rymlig och lättmöblerad och har en inbyggd garderob med spegeldörr direkt till vänster och till höger finns det gott om utrymme för ytterligare förvaring. Lägenhetens helkaklade badrum som nyligen genomgått en relining har golvvärme, badkar, kommod, spegel, WC, handdukstork och väggfasta glashyllor. In mot gården finner vi sovrummen. Det stora sovrummet rymmer dubbelsäng och valfritt möblemang och det mindre sovrummet fungerar utmärkt som kontor, barnrum alternativt gästrum. När vi går vidare in mot vardagsrummet finner vi en garderobsvägg om 4 inbyggda garderober på höger sida. Vardagsrum och kök ligger i en öppen planlösning och har ett fantastiskt ljusinsläpp via stora fönster och även helt utan insyn. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåpluckor och har full maskinell utrustning i forma av kyl, frys, diskmaskin, spis, inbyggd mikro, ugn och fläkt. Intill köksavdelningen finns det gott om utrymme för ett matbord till ett större sällskap. Hiss finns i huset och nuvarande ägare disponerar ett källarförråd. (Lägenheten är 2 rok enligt lägenhetsförteckningen, men är omgjord till 3 rok).

Brf Beckasinen 18 är en äkta bostadsrättsförening som bildades år 1973 och omfattar 89 bostadsrättslägenheter. Fastigheten har adress Ingemarsgatan 1A och 1B, Birger Jarlsgatan 122 samt Valhallavägen 2, 4A och 4B. Föreningen är lågt belånad (2760 kr/kvm bostadsrättsyta) och har goda hyresintäkter från 9 hyreslokaler, med bl.a. Björn Axén och ICA som hyresgäster. Garage finns i huset med 38 platser. Priset för dessa är boendeparkeringspris + 20% dvs. 1320 kr i nuläget. Varje lägenhet har en digital porttelefon som ger möjlighet att släppa in gäster i huset via mobiltelefonen. År 2020 planerar föreningen att renovera balkongerna samt måla trapphusen.

Här bor ni med promenadavstånd till allt ni kan önska: Odenplan ligger bara några minuter bort och både City och Stureplan når ni på cirka tio minuter till fots. För den som föredrar en uppfriskande promenad i naturen rekommenderas Hagaparken. Här kan ni promenera runt hela Brunnsviken och på vintern bege er ut på isen för en frisk långfärdstur. För studenten ligger KTH, Stockholms Universitet, Handelshögskolan och Karolinska Institutet i närheten. Här finns något som passar alla. I kvarteren ligger även bageri, ICA Roslagstull som har öppet till 23 alla dagar i veckan, post och apotek.

Varmt välkommen på visning!

Storlek:

3 rum

Boarea:

74.6 kvm

Avgift:

1 868 kr

Slutbud:

4 900 000 kr (65 684 kr/kvm)

Kontakt

Bilder

Planritning

HitCounter