Sjöbjörnsvägen 15B

Gröndal / Stockholm kommun
2 615 000 kr
  • 2 rum
  • 49 kvm

• Två stycken franska balkonger
• Stämningshöjande öppen spis
• Mälarglimt från både kök och sovrum
• Ljusinsläpp från dubbla väderstreck
• Charmiga originaldetaljer bevarade
• God förvaring samt stort tillhörande vindsförråd
• Fiber installerat i fastighet
• Möjlighet till parkeringsplats
• Populär gemensam innergård med grillmöbler
• 2 minuter till kommunikationer och vatten
• Flexibelt tillträde

Med en extrem närhet till Mälarens vatten, kommunikationer och Gröndal centrum finner ni denna bostad med två stycken franska balkonger från dubbla väderstreck och en stämningshöjande, fungerande öppen spis!
Bostaden erbjuder en generös hall med inbyggd förvaring i originalutformning, ett kök med charmiga funkisdetaljer såsom skäppor i glas och kall-skafferi samt ett fönster som vetter ut mot Mälarens vatten. Sovrummet bjuder på gott om plats för dubbelsäng och övrig önskad möblering, ett gott ljusinsläpp från fönsterpartiet samt vädringsmöjlighet från den franska balkongen. Vidare finns ett rymligt vardagsrum med öppen spis och fransk balkong samt ett stamrenoverat badrum med möjlighet till tvättmaskin. Interiören består av äldre tapeter och plastmattor, vilket ger dig chans att sätta din egen prägel på bostaden och skapa ditt drömhem!

Möjligt med omgående inflyttning!

Brf Galjonen är en välskött och stabil förening som återfinns på Sjöbjörnsvägen 11-13 samt 15 A-F, med ett perfekt läge intill Gröndals centrum och Mälarens vatten. Husen har ritats av de berömda arkitekterna Leif Reinius och Sven Backström samt J. Albin S;son Stark med storbyggmästaren Olle Engkvist som uppförare. Föreningen äger marken och innehåller totalt 48 lägenheter och en hyreslokal. Av dessa upplåtes 3 stycken med hyresrätt vilket utgör ett dolt kapital till föreningens kassa. Denna bostaden är också en fd hyresrätt som säljs av föreningen, vilket kommer att stärka ekonomin!
Föreningen erbjuder sina medlemmar parkeringsplats, tvättstuga, förråd samt en gemensam innergård med pallkragar, utemöbler och grill.

Här bor ni i en småstad precis utanför tullarna där du hittar alla nödvändigheter samtidigt som du har extremt nära till naturen och citypulsen. I området finns det gott om mysiga promenadstråk runt bland annat Vinterviken och badmöjligheter i såväl Mälaren som sjön Trekanten. Här finns även kiosk och faciliteter, där du även kan åka skridskor på vintern. Från bostaden har du närhet till både båtklubben Ekenbergs båtsällskap och Gröndals båtklubb med mysig hamnmiljö och möjlighet till båtplats. Vill man själv ge sig ut med på sjön en fin dag ligger Örnsbergs Kanotsällskap nere vid Gröndals hamn där man som medlem kan nyttja en kajak, kanot eller SUP-bräda närhelst man önskar. Mer information finns på http://www.stockholm.se.

Gröndals stadskärna sträcker sig längst paradgatan på Gröndalsvägen och dess vackra sekelskiftesfasader. Här finns det mataffär, ett antal restauranger med uteservering, bibliotek, populära bageriet "Lundbergs", florist, Gröndals deli och mycket mer. Kommunikationerna är goda med tvärbana samt buss nr 133, 161 och 152 med hållplats i närhet av bostaden. På endast några minuter når ni bl.a. Liljeholmen och dess galleria med shoppingmöjligheter, restauranger och matbutiker. Väl där finns det kompletterande bussar, t-bana, fyra mataffärer, systembolag, 90 butiker samt en mängd övrig service.

Varmt välkommen på visning!

Johanna Dahlerus - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

2 rum

Boarea:

49 kvm

Avgift:

3 029 kr

Slutbud:

2 615 000 kr (53 367 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter