Ankdammsgatan 29, 7tr

Solna Skytteholm / Solna kommun
3 100 000 kr
  • 2 rum
  • 63 kvm

Topprenoverad bostad 2017 på våning 7 med magisk utsikt!

Nu finns chansen att flytta in i en topprenoverad bostad från 2017 på våning 7 med magisk utsikt över Solna. Säljarna är väldigt flexibla med tillträdet så flytta in när det passar dig! Det kan inte bli bättre.

Hallen är rymlig med slitstarkt klinkergolv, spotlights och plats för förvaring, här finns en säkerhetsdörr. Till vänster från hallen ligger sovrummet som rymmer stor dubbelsäng, garderober och även plats för skrivbord/byrå. Köket är rymligt och socialt med plats för matbord. I köket hittar du påkostade vitvaror från electrolux och samsung, en vinkyl där du kan förvara de godaste vinerna och spotlights för att skapa den perfekta känslan. Vidare finns ett stort och luftigt vardagsrum med magiskt ljusinsläpp med möjlighet för varierad möblering så som större soffgrupp och matplats för det större sällskapet. På golven ligger lackad en-stavparkett i ek och alla väggar är nymålade i ljusa nyanser. All el i bostaden är omdragen och jordad och dimmer finns i lamporna som du enkelt kan styra via mobilen.

På Ankdammsgatan 29 bor ni i ett lugnt område med närhet till det mesta. Här har ni grönskan i Skytteholmsparken utanför dörren och Mall of Scandinavia med sitt rika utbud av shopping och service på promenadavstånd. Ett stenkast bort ligger Solna C med både tunnelbana och flera busslinjer, det tar bara 10 minuter med T-bana in till Stockholm city. För den som vill ta pendeltåget eller Tvärbanan nås även dessa genom en kort promenad. På promenadavstånd når ni Mälarens fina badklippor.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för fler frågor eller privatvisning!


Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

63 kvm

Avgift:

3 876 kr

Slutbud:

3 100 000 kr (49 206 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter