Midsommargränd 6

Midsommargränd 6

Midsommarkransen / Stockholm kommun
2 995 000 kr
  • 2 rum
  • 55 kvm
Anmäl intresse

Modern hörnvåning med soldränkt balkong, ovanligt låg avgift & lyxig utomhuspool

* Ljust hörnläge i byggnad uppförd 2009
* Brf som sänkt avgifterna med totalt 22%
* Stor uppvärmd utomhuspool på gården
* Bra förvaring i stort externt källarförråd
* Modernt boende med ovanligt låg avgift
* Rymlig balkong i solläge mot sydväst
* Lågt pris på bredband 100Mb & digital-TV
* Stora fönsterglas med enormt ljusflöde
* Stabil & välskött Brf med stark ekonomi
* Diskmaskin, varmluftsugn & tvättmaskin
* Bara 200 meter till träningsanläggningar
* Stilsäker golvbeläggning & ljusa väggar
* Det finns garageplats för 860 kr/mån
* Bo granne med alla bra restauranger
* Snabbt tillträde möjligt om så önskas
* Badrum med golvvärme & spotlights
* Endast 4-5 minuter till tunnelbanan
* 200 meter till fina Svandammsparken
* Stenugnsbageri 75 meter från porten

Här är våningen för dig som söker ett modernt hem med stor soldränkt balkong och varm utomhuspool på innergården. Låt oss redan i början av denna presentation nämna föreningens otroligt starka ekonomi! För denna bostadsrätt om 55 kvm är månadsavgiften ENDAST 2477 kr och föreningen har dessutom en låg skuldsättning om 9216 kr/kvm vilket är ovanligt för byggnad uppförd 2009. Denna ytterst attraktiva byggnad ligger insprängd mellan gamla fabrikskvarter och Kransens äldre bebyggelse. Detta är för närvarande söderorts i särklass hetaste bostadsområde med krypavstånd till Södermalm och dess pulserande nattliv. Här bor du högt upp på andra våningen i byggnad med hiss till bostadsplanet. Kök och allrum samspelar i en modern öppen planlösning för stora sociala ytor vilket är optimalt för minnesvärda tillställningar och bjudningar med dina vänner.

En av bostadens höjdpunkter är definitivt den rymliga balkongen om cirka fyra kvm mot sydväst. Balkongen gör bostaden mer flexibel under sommaren med möjlighet till solstund, after work, grillning, relax eller middagsbjudning. På balkongen finns utrymme för möblering med loungegrupp vilket innebär att här kan du spendera många lata sommarkvällar. Sommartid är solläget optimalt med många härliga soltimmar, från cirka klockan 10 på förmiddagen tills på kvällen när solnedgången träder in. På föreningens välskötta innegård ligger den stora utomhuspoolen med tillhörande trädäck vilket lämpar sig för trivsel med vänner. Som boende får du fritt nyttja poolen som håller 28 grader från slutet av maj till slutet av augusti. Den omtyckta gården är helt sluten vilket bidrar till ett lyxigt boende.

Vi kan tillägga att stora fönster med underbart ljusflöde präglar denna attraktiva bostad med hörnläge på bästa adress. Här bor du i en otroligt väldisponerad lägenhet som känns mycket rymlig tack vare den öppna planlösningen. Behagligt leverne med modern maskinpark i köket bestående av kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, infälld spishäll och inbyggd varmluftsugn. Maskinparken är tillverkad av ansedda Electrolux. Långväggen i allrum och kök är försedd med stora glaspartier om hela 150 cm höjd vilket ger hela lägenheten ett enormt ljus under stor del av dagen.

Stilfull golvbeläggning av ekparkett med matt lackförsegling kombineras av ljusa målade väggar. Det rymliga sovrummet klarar både bred säng om 180 cm och övrig möblering. Badrummet är sobert och erbjuder en egen tvättdel med tvättmaskin från 2016 för bästa komfort. Här finns även infällda spotlights i taket, skön golvvärme, förvaringsskåp samt svängbara duschväggar av klarglas. Detta är helt enkelt en helt underbar bostad med massor av attribut som de flesta bara kan drömma om. Gott om förvaring erbjuds i flertalet garderober samt i stort källarförråd.

Synnerligen låg avgift i stor och välskött förening om 112 lägenheter som i etapper sänkt avgifterna med hela 22%. Föreningens ekonomi är mycket stark har och de senaste åren visat upp fina bokslut vilket självklart skall nämnas med positiv klang. Detta har resulterat i ett starkt kassaflöde och en mycket god likviditet i föreningen som för övrigt äger marken (dvs. ej tomträtt). Med enkel anslutning från trapphuset finns ett stort varmluftsgarage med hela 65 platser och även 16 platser utomhus. Mycket förmånligt pris om 145 kr/månad för digital-TV och bredband 100/100 Mbit/s. Bra service för medlemmarna med två soprum, barnvagnsrum, cykelrum, grovtvättstugor, hissar samt en innergård med uteplatser och poolen. Inom tre minuters promenad finns Yoga, trendiga Telefonplan CrossFit samt två träningsanläggningar med ett generöst utbud aktiviteter samt öppettider.

Här bor du med extrem närhet till Stockholm city - bara åtta minuter till Slussen med tunnelbana från Kransen. Ett par minuter från porten finner du lummiga Svandammsparken som är Kransens egen oas med plats för picknick och kulturaktiviteter. Under soliga dagar är parken välbesökt och ger besökarna ett utmärkt tillfälle att koppla av på en filt med en spännande bok eller andra trevliga sammankomster med umgänge och grillning. Utmed närliggande Tellusborgsvägen finner du smultronställen som grönskande Svandammsparken och Bonne Femme stenugnsbageri, Pizzabakeren, Coffee Bean café, Svenska Hamburgerköket, Butsaya Thai, Amazing India samt omtalade Svenska sushiköket. Ett stenkast till nya restaurangen Scandwich samt den nyöppnade succén Svenska Tapasköket vilket är ett spännande tillskott i den redan digra skaran av restauranger.

På närbelägna skvallertorget kan du slappna av på uteserveringen hos välbesökta Majkens café eller populära Ett Skafferi med dess Ett Chokladeri - en pärla placerad Midsommarkransen hjärta. Här ligger även den kända lampaffären Svenska Armaturer invid Dunke Design med moderna industriella möbler. Här finns även omåttligt populära Vintagefabriken som drivs av tre stylister med inriktning på butik, webbshop, möhippor, kurser och fester på tema vintage. Bredvid Svandammsparken finner du anrika biograf Tellus, upphaussade Scandwich samt guldkornet Nalle & Kroppkakan som tar dig på en smakupplevelse utan gränser.

Inredningsinspiration kan du hämta från flera underbara inredningsbutiker, bland annat på Andra Våningen, Grafstad, Koffertmannen och duktiga Mimmi Staaf vid Julikullen. Endast 6 minuter till tunnelbana, Konstfack, service, träningsanläggningar, klättercenter samt restaurang Landet vid innovativa Telefonplan. Deras klubb Heaven Up Here har korats till Sveriges bästa klubb. Här finner du även lokala pärlor i form av nyöppnade haket KRUBB med restaurang, A.B. Café samt Söderbergs Bageri som rostar utmärkt kaffe för den kräsne.

Gamla Midsommarkransen är en av Stockholms äldsta förorter och visar upp de flesta av de senaste 100 årens byggnadsstilar med inslag av nationalromantik, jugend och funkis. Kransen ligger söder om söder med härlig småstadskänsla och har på senare år utvecklats till en av Stockholms attraktivaste stadsdelar med stor närhet till city. Till Hornstull på Södermalm cyklar du på endast åtta minuter eller promenerar i 25 minuter. Bara en station till Liljeholmens galleria med över 90 butiker. Stadshuset har planer på att ytterligare bygga ihop och förtäta innerstaden med Midsommarkransen och Telefonplan.

Välkommen till ditt nya hem

Jonas Lindström - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

2 rum

Boarea:

55 kvm

Avgift:

2 477 kr

Visning:

Måndag 10/12 Kl. 18:30-19:00

Pris:

(54 455 kr/kvm) 2 995 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

  • Måndag 10/12 Kl. 18:30-19:00Spara i kalender

    Öppen visning - Hjärtligt välkommen

Ansvarig mäklare

Jonas Lindström

Jonas Lindström

0737-50 01 00


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Midsommargränd 6, Midsommarkransen.

HitCounter