Ringvägen 87B

Katarina/Sofia / Stockholm kommun
4 200 000 kr
  • 2.5 rum
  • 62.5 kvm

Charmig 2,5:a med balkong samt alla fönster mot lugn innergård!

- Accepterat Pris 4 200 000 kr -

Med ett lugnt läge mitt på Södermalm, bara en kort promenad till Skanstull och Medborgarplatsen, finner ni denna charmiga 2,5:a (möjliga 3:a) i attraktiva kvarter. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och ligger lugnt belägen in mot den fina innergården. En lägenhet med genomgående fina parkettgolv, fina originaldetaljer samt en praktisk planlösning där man finner ett stilrent kök i hjärtat av lägenheten. Via köket når man lägenhetens generösa sovrum med gott om förvaring och där utgången till balkongen finns. Vardagsrummet är lättmöblerbart och ger möjlighet till både stort soffmöblemang samt matplats. Fint renoverat badrum med vitkaklade väggar, mörkt klinkergolv, handdukstork, golvvärme samt tvättmaskin. Hallen är funktionell med slitstarkt klinkergolv och mycket god förvaring i form av klädkammare och garderob.

Populär och välskött förening som har låg belåning och låga avgifter tack vare goda intäkter från hyreslokaler. I avgiften ingår även bredband och TV. Billig garageplats och övernattningslägenhet finns i föreningen.

Här bor du med närhet till Skanstulls och Götgatans rikliga utbud av shopping, caféer, restauranger och uteliv. Även Nytorget och Mariatorget når du genom en kort promenad. I kvarteret finns både en ICA och en Coop-butik. Det går nästan inte att bo närmare det natursköna motions- och promenadstråket längs Årstaviken med sina badbryggor och picknickparker.

Bra kommunikationer med T-bana från Skanstull och pendeltåg från Södra station samt buss 3, 4 och 57 med flera som stannar precis runt hörnet.

Varmt välkomna på visning!

Ludvig Carlsson - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

Storlek:

2.5 rum

Boarea:

62.5 kvm

Avgift:

2 908 kr

Slutbud:

4 200 000 kr (67 200 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Ludvig Carlsson

Ludvig Carlsson

08-556 966 00 · 0709-99 79 82


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter