Erik Sandbergs gata 8

Solna Gamla Råsunda / Solna kommun
2 670 000 kr
  • 2 rum
  • 40.5 kvm

Minitvåa i mycket fint skick med balkong & perfekt läge i omtyckta G:a Råsunda

I backen upp på Erik Sandbergs gata ligger denna trevliga minitvåa där ytan har använts med finess. Köket ligger delvis öppet mot vardagsrummet, fokus i detta hem ligger på tilltagna umgängesytor och är det inte så man vill ha det? I sällskapsdelen som omfamnas av vitmålade väggar får ni plats med både soffa och matbord. Härifrån nås balkongen med sol under morgon och eftermiddag, här ryms bord och stolar och läget i huset på våning två upplevs som högt då huset ligger i backen upp av Erik Sandbergs gata. Det lummiga läget och ett tacksamt avstånd till husen på andra sidan gården gör att ni bor utan direkt insyn. De stora fönsterna bjuder däremot på ett generöst ljusinsläpp och tillsammans med den väl tilltagna takhöjden på ca 2,70 så känns lägenheten rymlig. Köket som är stilrent och diskret inrett med vita skåp är fullt maskinellt utrustat med integrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd, varmluftsugn med induktionshäll och fläkt samtliga vitvaror från 2016. Sovrummet vars väggar är målade i en vilsam grå nyans rymmer en 1.60 cm bred säng. I hallen ligger praktiskt klinkergolv och här finns plats för klädförvaring i två inbyggda garderober. Nuvarande ägare har inrett en arbetshörna men ytan i hallen kan utnyttjas till ännu mer förvaring för er som önskar, väggarna bär samma nyans som i sovrummet. I anslutning till hallen ligger det kaklade badrummet med dusch och tvättmaskin för bekvämlighetsskull. Lägenheten renoverades 2016 i samband med ombyggnationen till en tvåa.

FÖRENINGEN
Välskött förening med övernattningsrum med två bäddar i föreningslokalen på vindsplanet. Förutom detta finns, gemensam tvättstuga och cykelförråd i källaren. Föreningen har 6 garageplatser som hyrs ut för 800 kr/månad.


OMRÅDET
Kvarteret är lugnt och grönt men två småparker precis intill huset. Samtidigt bjuder denna del av Gamla Råsunda på ett brett utbud av service och flera restauranger såsom Supreme Burger, Texas Longhorn och Café Mezzo. Utmed Råsundavägen ligger både Konsum och en ICA- butik för matinköpen. En kort promenad bort når ni Råstasjön som möter upp Lötsjön med fina motionsspår. I Ursviks stora motionsområde på andra sidan E18 finns med elljusspår som bjuder på större träningsutmaningar och skidåkning i elljusspår under vintertid. På vägen ner mot sjöarna kan ni titta förbi Råsundas bästa bageri Du Bon Pain som tilldelats en stjärna i White guide. Uppe i Filmstaden som ligger en kort promenad bort kan ni på filmhistorisk mark se de senaste filmerna på Råsundas egna SF-biograf. Filmstaden kallades tidigare "Sveriges Hollywood" och här har många filmer spelats in i regi av Ingrid Bergman. I området ligger flera restauranger i olika prisklasser. Längsmed Råsundavägen finns flera butiker och annan service såsom kemtvätt, frisör, florist och trevliga inredningsbutiker. På promenadavstånd når ni Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av modebutiker och flera restauranger och upplevelser på IMAX- biograf. SATS senaste träningsanläggning ligger i gallerian och två stora matbutiker ICA Kvantum och Hemköp. Vid Tuletoget en kort promenad från bostaden finns ytterligare ett SATS gym och för yogisar så ligger den personliga yogastudion Little Peace yoga en tvärgata bort på Förrådsgatan.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är utmärkta, T-banans blå linje stannar en bit bort på Råsundavägen ca 5 min promenad. T-banan tar er till Solna C eller T-centralen på ca 10 minuter. Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Vid tunnelbanan avgår bussarna, till exempel buss 515 som går upp till Solna station där ni kan ta pendeln vidare eller Tvärbanan och bussens slutstation är Odenplan. Tvärbanan innebär bl.a. att man kan åka direkt till Globen eller Bromma Blocks. Andra busslinjer utmed Råsundavägen är 509, 505, 70 och 176/177. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min eller pendeltåget. Till Karolinska och Vasastan cyklar ni på 15 min.

Varmt Välkomna!

Elin Johansson - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

40.5 kvm

Avgift:

2 157 kr

Slutbud:

2 670 000 kr (65 926 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Elin Johansson

Elin Johansson

0708-99 79 75


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter