Ringvägen 158, 4 tr

Katarina/Sofia / Stockholm kommun
2 470 000 kr
  • 1 rum
  • 22 kvm

Charmig och välplanerad 1:a med låg avgift i stabil Brf! Flexibelt tillträde!

Missa inte denna mysiga 1:a belägen invid Nytorget men ändå med grönskan precis utanför fönstret. På fjärde våningen finner man denna mycket ljusa och luftiga lägenhet med vacker fiskbensparkett och stort fönster ut mot grönskan med utsikt över Sofia kyrkan! Planlösningen är fördelad mellan ett allrum, en kokvrå, badrum och klädkammare. I allrummet finns gott om plats för sänglösning, matgrupp, byrå samt annat önskat möblemang. Kokvrån är smart planerad och går i tidlösa färger med vita köksluckor, grå mosaik och bänkskiva i massiv ek. Badrummet är stambytt och går i ljusblå toner. Goda förvaringsmöjligheter i form av klädkammare och vindsförråd.

Här bor du i en förening med mycket god ekonomi och endast 1 386 kr/kvm i lån samt tre hyresrätter. Föreningen har en mysig innergård, vädringsbalkonger på varje våningsplan samt tvättstuga.

Lägenheten ligger med absolut närhet till SoFo's fantastiska utbud av restauranger, barer, caféer och shopping. Även nära till Skanstull och Ringens köpcentrum med matvarubutiker samt T-banans gröna linje. I närheten av lägenheten stannar blå busslinje 3 samt flertalet lokalbussar.
För härliga sommardagar finns populära Nytorget och Vitabergsparken med mysiga omgivningar. På gångavstånd finns även inomhusbadet Eriksdalsbadet och Årstaviken med härliga promenadstråk.

Varmt välkommen på visning!

Sasha Hanna - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

Storlek:

1 rum

Boarea:

22 kvm

Avgift:

950 kr

Slutbud:

2 470 000 kr (112 273 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Sasha Hanna

Sasha Hanna

0708-99 79 46


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter