Hökmossevägen 32, vån 3/3

Hökmossen / Telefonplan / Stockholm kommun
2 350 000 kr
  • 2 rum
  • 42 kvm

Högst upp med gavelläge och balkong i söderläge!

Gavelläge med balkong i rakt söderläge!

Välkommen till denna välplanerade 2:a med balkong i härligt söderläge - en av få i området med det läget! Lägenheten erbjuder ett praktiskt och ljust kök med gott om arbetsytor samt förvaringsmöjligheter. Vidare finns ett stort vardagsrum med ett fint parkettgolv där plats för soffgrupp, matplats samt arbetsplats finns, ett sovrum med plats för dubbelsäng och ett stilrent badrum med möjlighet att ha tvättmaskin.

Brf Radiosändaren är en stabil och välskött förening med 67 st lägenheter samt 5 st lokaler för uthyrning. Belåningen är mycket låg och man har en väldigt god ekonomi i föreningen. Föreningens bostadshus har genomgått många stora och kostsamma renoveringar så som stambyte, fönsterrenovering, tak- och fasadrenovering m.m. Här finns gemensamma utrymmen så som cykel-/barnvagnsförråd, källarförråd, tvättstuga och innergård med grillplats. På innergården ligger föreningens uteplats där det under årets varmare månader är framställt bord, stolar och grill för mysiga sommarkvällar.

Från lägenheten nås med en kort promenad populära Telefonplan med bland annat trendiga Restaurang Landet, SATS, klättercenter, A.B café, Hemköp, nyöppnade ICA supermarket och röd tunnelbanelinje som når Slussen på ca 10 minuter. Runt husknuten går även buss nr 147 till Liljeholmen med galleria innehållandes ca 90 butiker, all tänkbar service och flera mataffärer. Ca 650 meter bort ligger stora Coop Västberga med Systembolaget och även ICA Supermarket finns nära bostaden. I området ligger populära Västbergaskolan och flertal förskolor och i anknytning Västberga IP. På promenadavstånd finns även Midsommarkransen med sina populära restauranger och caféer. Området är naturvänligt och lugnt då man bor granne med villakvarter utan genomfartstrafik med fina promenadstråk och närhet till Mälaren med badplatser och fina Vinterviken.

Fadi Shamoun - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

2 rum

Boarea:

42 kvm

Avgift:

2 787 kr

Slutbud:

2 350 000 kr (55 952 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Fadi Shamoun

Fadi Shamoun

0708-99 45 61


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter